Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

10η Ανακοίνωση Υποψηφίων του Συνδυασμού "Στερεά Υπεροχής!"





Δελτίο Τύπου

Χαλκίδα, 22-02-2019

10η  Ανακοίνωση υποψηφίων

Άνθρωποι της κοινωνικής προσφοράς, της συλλογικής δράσης, του εθελοντισμού,                   άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, της Εκπαίδευσης, του Πολιτισμού, της Υγείας, Αγρότες και Αγρότισσες, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Νέες και Νέοι,        απ΄ όλους τους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού τόξου, συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια, συμπορεύονται για μια «Στερεά… Υπεροχής!» 
Πάμε μπροστά!  Έλα και εσύ μαζί μας!

Υποψήφιοι
Ø  Χρήστος Πελώνης.  Εκπαιδευτικός /Φυσικός, πρώην Δήμαρχος Θεσπιέων.  (Βοιωτία)
Βιογραφικό : 
Ο Χρήστος Πελώνης γεννήθηκε στο Μαυρομμάτι Βοιωτίας είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Σπούδασε στο Φυσικό τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ είναι και τελειόφοιτος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (Α.Ε.Π) στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών.
Εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης εργάζεται σήμερα ως φροντιστής.
Με έντονη πολιτική δραστηριότητα, έχει ασχοληθεί με τοπικά και περιφερειακά θέματα ανάπτυξης μέσω των θέσεων που κατείχε στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Από τα νεανικά του χρόνια εντάχθηκε στο χώρο της Αριστεράς ενώ ως φοιτητής ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση, καθώς διετέλεσε μέλος των οργανώσεων Δημοκρατικός Αγώνας - Δημοκρατική Ενότητα και της Νεολαίας  Ρήγας Φεραίος.
Εξελέγη Δήμαρχος του Δήμου Θεσπιέων και έχει διατελέσει  Αντιδήμαρχος στο διευρυμένο Καλλικρατικό Δήμο Αλιάρτου.

Ø Μπουλουγούρη-Κορέλη Ιωάννα . Ψυχολόγος  – Ψυχοθεραπεύτρια. (Εύβοια)
Βιογραφικό :
Η Μπουλουγούρη-Κορέλη Ιωάννα  γεννήθηκε στη Στροφυλιά  Εύβοιας  και είναι το μοναδικό παιδί  του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Δ.Α. Κορέλη. 
 Έχει σπουδάσει  Ψυχολογία – Ψυχοθεραπεία  με ειδίκευση στην κλινική και παιδαγωγική ψυχολογία και τη  μη Κατευθυντική – Παρεμβατική ψυχοθεραπεία και γνωρίζει Αγγλικά. Εργάστηκε για 20 χρόνια ως ελεύθερη επαγγελματίας στη Χαλκίδα.
 Έχει διατελέσει:
ü  Πρόεδρος και Γραμματέας του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Χαλκίδας.
ü  Ειδική γραμματέας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας (ΟΠΣΕ).
ü  Αντιπρόσωπος του Συλλόγου Προστασίας περιβάλλοντος Χαλκίδας στο Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ).
ü  Πρόεδρος του Συνδέσμου απανταχού Στροφυλιωτών και ιδρυτικό του μέλος.
ü  Γραμματέας και Αντιπρόεδρος το τοπικού τμήματος Λίμνης της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών.
ü  Γραμματέας και χορωδός της Μουσικής Εταιρείας Χαλκίδας.  
ü  Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σχολείου Στροφυλιάς και ιδρυτικό του μέλος.
Είναι:
ü  Μέλος Δ.Σ.  ΒΙ.Ο.ΖΩ  (Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών).
ü  Μέλος Ένωσης  Καταναλωτών Εύβοιας και Στερεάς.
ü  Ιδρυτικό μέλος  του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών  Εύβοιας.

ü  Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών (ΔΕΕΛ)
ü  Μέλος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Ελλάδος, (Παράρτημα Ευβοίας).
ü  Επίτιμο μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου πολεμιστών  ΕΛΔΥΚ ‘74 και βασική συντονίστρια της ετήσιας εκδήλωσης μνήμης για τους πεσόντες πολεμιστές  της ΕΛΔΥΚ το 1974, στο χώρο του Μνημείου, που έχει ανεγερθεί στο Σπαθάρι Κηρέως.
Επίσης έχει:
Δημοσιεύσει και δημοσιεύει πολλά άρθρα στο προσωπικό της  blog (korelboul.blogspot.com) σε εφημερίδεs,  περιοδικά   και  sites με παιδαγωγικά,  κοινωνικά, ιατρικά, πολιτιστικά, αγροτικά  και λογοτεχνικά θέματα.
Λάβει μέρος και έχει βραβευθεί σε εκθέσεις ζωγραφικής και αγιογραφίας.
Στον πρόσφατο διαγωνισμό της ΔΕΕΛ   για το έτος Καζαντζάκη βραβεύτηκε με το  Α’ βραβείο για σχετικό της δοκίμιο.
Σήμερα διαμένει στη Στροφυλιά και παράλληλα με τις πνευματικές και πολιτιστικές της δραστηριότητες, ασχολείται με τη βιολογική καλλιέργεια ελαιών.
Είναι παντρεμένη με τον Καθηγητή-Χημικό Παναγιώτη Μπουλουγούρη και έχουν  δύο παιδιά. Τον Δημήτρη, Οικονομολόγο  Msc,  και τον Γιώργο, Χημικό Μηχανικό  Msc .

Ø Παπουτσάκη  Νέλλη (Ελένη).  Ελεύθερη Επαγγελματίας.  Σκύρος. (Εύβοια)
Βιογραφικό:  
Γεννημένη στην Αθήνα το 1977 με καταγωγή από Σκύρο και Κρήτη.
Τελείωσε το 2ο Λύκειο Περιστερίου και στη συνέχεια αποφοίτησε από  την ιδιωτική σχολή ΑΚΤΟ ως γραφίστρια.
Εργάστηκε ως πωλήτρια επίπλων και αργότερα ως υπεύθυνη εργοστασίου παραγωγής επίπλων, καθώς είχε και τη διαχείριση 10 καταστημάτων.
Στη συνέχεια μετά το γάμο της με τον Αλέξανδρο Καλογήρου και την απόκτηση δυο παιδιών, ζούνε στη Σκύρο όπου διατηρούν και λειτουργούν ενοικιαζόμενα δωμάτια και κατάστημα διανομής τύπου και ειδών γραφικής ύλης.



Ø  Παπαγεωργίου Σπύρος.  Υπάλληλος ΕΛ.ΤΑ. – πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Ληλαντίου. (Εύβοια)
Βιογραφικό:
Ο Παπαγεωργίου Σπύρος  γεννήθηκε και κατοικεί στα Φύλλα. Είναι υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. Υποψήφιος Βουλευτής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Εύβοια. Με μακρόχρονη
συνδικαλιστική πορεία στα ΕΛΤΑ, όπου διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου
Εργαζομένων στα ΕΛ.ΤΑ Εύβοιας και εκπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο.
Από τα μαθητικά του χρόνια ασχολείται με το συνδικαλισμό.
Υποψήφιος Δήμαρχος Ληλαντίου. Δημοτικός Σύμβουλος Ληλαντίου.
Αντιπρόεδρος της ΔΟΠΠΑΧ.
Είναι Πρόεδρος του Πολιστικού Συλλόγου «Ανδρέας Μιαούλης» και γραμματέας του
Δασικού Συνεταιρισμού Φύλλων.
Διετέλεσε Ταμίας στο Κυνηγετικό Σύλλογο Ληλαντίου.
Παντρεμένος με την Βασιλική Κουτσαμάνη και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ø Γιαννέλου Ηλιάνα.  Οικονομολόγος.  (Φθιώτιδα)
Βιογραφικό:
Η Γιαννέλου Ηλιάνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία, με καταγωγή από την Μακρακώμη. Σπούδασε στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστήμιου Πειραιά και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο στην «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική», από το ίδιο Πανεπιστήμιο.
Εργάστηκε στον τομέα των μεταφορών, στην εταιρεία ΚΤΕΛ Νομού Φθιώτιδας, στον κλάδο εξυπηρέτησης  πελατών, ούσα ακόμα φοιτήτρια.  Στη συνέχεια, απασχολήθηκε στον τομέα των logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας και ιδιαίτερα στο λογιστικό τμήμα εταιρείας, στο νομό της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια απασχολήθηκε στον τομέα των πωλήσεων, σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των κοσμημάτων και των ρολογιών, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση και την προώθηση συγκεκριμένων επώνυμων προϊόντων. Ταυτόχρονα παρείχε υποστήριξη στο οικονομικό-λογιστικό κομμάτι της επιχείρησης  και  φρόντιζε για τη συνεργασία και την επικοινωνία με συνεργάτες του εξωτερικού.
Εθελοντικά, δίδαξε μαθητές Λυκείου, προετοιμάζοντάς τους για τις πανελλήνιες εξετάσεις, σε μαθήματα της οικονομικής θεωρίας και της οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων.
Επιπλέον, έχοντας ενεργό ρόλο σε ΜΚΟ, συνέβαλε στην οργάνωση δράσης, που σκοπό είχε την απορρόφηση άνεργων πτυχιούχων γυναικών, μέσα από το θεσμό των Κοιν.Σ.Επ.
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 2016.
Παρακολουθεί διαρκώς επιμορφωτικά προγράμματα και σεμινάρια με σκοπό τη συνεχή ενημέρωσή της, για τις εξελίξεις που αφορούν το κλάδο της οικονομικής επιστήμης.
 Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής και πολύ καλή γνώση της Γερμανικής γλώσσας.
Είναι κόρη του Γιαννέλου Ευάγγελου (υπάλληλος στην εταιρεία ΚΤΕΛ Νομού Φθιώτιδας) και της Χαντζή Ελένης (υπάλληλος ΕΦΚΑ) και έχει έναν αδερφό τον Γιαννέλο Μάριο, (μεταπτυχιακός απόφοιτος τμήματος Χημικού του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων).


Δεν υπάρχουν σχόλια: