Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΡΑΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜ. ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ


Αποτέλεσμα εικόνας για δρακακησ γεωργιοσ
«Μαζί τα φάγατε παραπληροφορώντας μας,
κ. Καραδήμα;»

Κυρία Καραδήμα,
 Μετά την καταγγελία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, δημοσίευσα ανακοίνωση στις 20/2/2019 με την οποία ρωτούσα και ζητούσα να ερευνηθεί για ποιο λόγο δεν αναγράφεται οικονομικό αντάλλαγμα στις παραχωρήσεις του φορέα ευθύνης του Δήμου Δελφών του οποίου προεδρεύετε.
 Απεδείχθη ότι από τις 14 αποφάσεις της  Λιμενικής Επιτροπής  Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γαλαξειδίου που αναρτήθηκαν στο Διαύγεια με ημερομηνία 03/12/2018 για παραχώρηση χώρου για το έτος 2019,  ΜΟΝΟΝ για τις οκτώ (8) επιβάλατε τέλος κατάληψης.  Δηλαδή εξαιρούσατε 6 τον αριθμό.
 Μετά την καταγγελία μου, στις 20/2/2019 σπεύσατε να επιβάλετε και στους έξι εξαιρουμένους «κολλητούς» το τέλος  παραχώρησης με ανάρτηση στο Διαύγεια, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαλαξιδίου, εκλεγμένος με τον Συνδυασμό σας, του δημάρχου Δελφών.
 Κατόπιν αυτών, καλώ την δικαιοσύνη και τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα των ΟΤΑ να ασκήσουν τους προβλεπόμενους διαχειριστικούς, κλπ ελέγχους και να επισημάνουν τις ευθύνες. 
 Τέλος, χαιρόμαστε που σας υποχρεώσαμε έστω και κάτω από τον φόβο της ποινικής δίωξης να εγκαταλείψετε-ευχόμαστε μόνιμα – τα προσωπικά συμφέροντα και την αυθαιρεσία σε βάρος του δημοσίου και των δημοτών.           
Γεώργιος Δρακάκης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια: