Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣΗ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΛΦΩΝ



Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
  Με την επιστολή αυτή, το σύνολο των εργαζομένων στο Κατάστημα Κράτησης της πόλης μας,  θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες τόσο προς τις υπηρεσίες του Δήμου Δελφών, όσο και προς εσάς προσωπικά, για την πρωτοβουλία αλλά και την μέριμνα την οποία επιδείξατε σχετικά με την τοποθέτηση όλων των πινακίδων κατευθυντήριας σήμανσης και αναγγελίας του Καταστήματος, σε κομβικά σημεία της πόλης μας.
Οι δράσεις αυτές στα πλαίσια μίας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ φορέων και υπηρεσιών του τόπου μας, αποτελούν την βάση μίας κοινωνικής αλληλεγγύης, οδηγώντας έτσι και στην ευρύτερη αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, προς όφελος τόσο των επισκεπτών όσο και των μόνιμων κατοίκων της πόλης μας. 

Υπάλληλοι Καταστήματος
Κράτησης Άμφισσας


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα λόγια, τα ίδια σε νόημα ακριβώς, τα είχε ξαναπεί ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Άμφισσας, όταν ήθελε να διακαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τοκυκλοφοριακό που ρήμαξε την Άμφισσα. Τυχαίνει, ο πρόεδρος του τ.σ. να είναι πρώτος ξάδερφος του απερχόμενου δημάρχου και αφού κανένας δεν λέει καλό για τον δήμαρχο, το λέει, έστω και άστοχα, ο ξάδερφος.