Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΝΑΤΕΧ και ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στην ΙΤΕΑ


«ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ την ΙΤΕΑ».


Την Κυριακή 17 Φλεβάρη 2019 το βράδυ έπεσε η αυλαία της 33ης έκθεσης ΝΑΤΕΧ στην οποία μετά από πρόσκληση του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδας (ΟΦΣΕ) συμμετείχε και το Λιμενικό Ταμείο Νομού Φωκίδος .
με τον πρόεδρο του ΟΦΣΕ
Τη δεύτερη ημέρα της έκθεσης, το Σάββατο, έγινε η παρουσίαση της απόφασης για την πραγματοποίηση της 17ης  Πανελλαδικής συνάντησης των Ομίλων Φουσκωτών στην ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ  ΙΤΕΑ στις 15 – 17 Ιουνίου .
Μια πολύχρωμη γιορτή στη πόλη, με 10δες φουσκωτά, χαρούμενο κόσμο, μουσικές, διάφορα «απρόοπτα» , που θα ανοίξει την καλοκαιρινή περίοδο και θα γνωρίσει την πόλη σε 100δες πολίτες , που είμαστε βέβαιοι θα γίνουν οι καλλίτεροι πρεσβευτές  αυτής της Ρουμελιώτικης Δελφικής θαλασσινής γωνιάς. 
ΦΥΣΙΚΑ
Μέρος της έκθεσης
Η ευθύνη για μια πετυχημένη διοργάνωση ξεπερνά το λιμενικό ταμείο.
 Για αυτό το λόγο  θα ενημερώσουμε όλους τους τοπικούς φορείς, πρωταρχικά τους αυτοδιοικητικούς σε όλες τις εκφάνσεις τους ώστε η 17η  συνάντηση να μην καταγράψει απλά την Ρουμελιώτικη φιλοξενία, αλλά να σημαδεύσει την ανοδική πορεία της πόλης και του Νομού.
Το σύνθημα του ΟΦΣΕ και της Ομοσπονδίας ομίλων «ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ» να γίνει στην πράξη «ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ την ΙΤΕΑ».
πολυπληθής παρουσία φίλων στην εκδήλωση μας

Τελειώνοντας, άλλη μια φορά εκφράζω τις ευχαριστίες στο Προεδρείο του ΟΦΣΕ, στο Σπύρο Πριόβολο και τον Δημοσθένη Βαρβέρη , εκδότη περιοδικών (Άρτεμης, Σκάφος, Ψάρεμα, Βυθός) και διοργανωτή της έκθεσης ΝΑΤΕΧ, στον Δ. Τεμπονέρα, ΓΓ Υπουργείου Ναυτιλίας, στον Ηλία Κωστοπαναγιώτου, βουλευτή Φωκίδας και την Ελένη Σακισλή,
κ Σακισλή, Βουλευτής, κΒαρβέρης
διευθύνουσα της Διώρυγας Κορίνθου.
Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση στην Ιτέα θα είναι υπό την αιγίδα των υπουργείων Ναυτιλίας, Τουρισμού και Αθλητισμού.
Ευχές και σε κάθε φίλο που παραβρέθηκε στη συνάντηση ή μιλήσαμε στο περίπτερο που φιλοξενηθήκαμε. Φυσικά και στον συντοπίτη μου Δημήτρη του Ναυτίλου.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου του ΟΦΣΕ.
δήλωσαν συμμετοχή
τα έντυπα μας
 
ο Δημήτρης μοιράζει
 


συνωστισμός στο περίπτερο μας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια προβάλλεται η πόλη μας.
Κιαυτό χάρις σε μερικούς ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας.
Ξεφάψατε μια μαρίνα -έργο αναπτυξιακό για μια πόλη και την ενδοχώρα της που όλες οι προηγούμενες διοικήσεις είχαν θάψει.
Ας ελπίσουμε να βρεθεί μέσω ΤΑΙΠΕΔ και πλειδότης να την αναδείξει έτσι όπως αρμάζει στο λιμάνι των Δελφών.
Όσα μπράβο και να πει κανείς θάναι λίγα.
Συνεχίστε ...οι αξιοπρεπείς πολίτες αυτού του τόπου σας παρακολουθούν και επικροτούν το έργο σας.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο.
Το λιμάνι της Ρούμελης ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι την γνωρίζουν εκτός απ αυτούς που προσπάθησαν και προσπαθούν να την θάψουν κάτω από τόνους σκουριασμένης σκόνης

Ανώνυμος είπε...

Ο Κός Κωστοπαναγιώτου τι σχέση έχει με αυτό το σκεπτικό το πολύ σωστό και χωρίς καμία αμφιβολία; Έχει καταλάβει τελικά κανείς τι λέει το Χωροταξικό της Στερεάς για την Ιτέα το Δήμο Δελφών και την Φωκίδα; ΑΝ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΞΑΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΩΡΙΔΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΚΟΠΡΙΑ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΔΗ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΔΕΙΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΟΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΒΛΑΚΕΣ. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.