Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Α΄ΕΣΚΑΣΕ(Άνδρες): Γ.Σ. Ιτέας - XBA

Αυτό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα, 



αγωνιζόμαστε στα πλαίσια του ανδρικού πρωταθλήματος Α΄ΕΣΚΑΣΕ, εντός έδρας με αντίπαλο την πολύ δυνατή ομάδα της Χαλκίδας XBA (Ακαδημίες Χαλκίδας), που είναι ψηλά στη βαθμολογία μετρώντας 3 νίκες και μόλις 1 ήττα, με εντυπωσιακή μάλιστα διαφορά πόντων (364-233) στις 4 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.


Από την άλλη ο Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας με 2 νίκες και 2 ήττες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, είναι πάντα ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα μέσα στο κλειστό γήπεδο της πόλης μας.

Πρόκειται σίγουρα για έναν πολύ δύσκολο αγώνα και η ομάδα μας θα χρειαστεί την δυναμική υποστήριξη των οπαδών της ώστε να κοντράρει στα ίσια και γιατί όχι να καταφέρει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα εκμεταλλευόμενη την δυνατή και "ψυχωμένη" έδρα της, το γνωστό σε όλους μας "μπαλόνι"!
Ας μην ξεχνάμε και τον αγώνα των παίδων μας την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι, όπου επίσης σας θέλουμε όλους κοντά στους παίχτες μας 


(Διάβασε εδώ σχετικά: https://www.facebook.com/events/258813338113889/)


Η στήριξή σας στους παίχτες μας και την ομάδα μας, με την παρουσία σας στο γήπεδο, θα μας τονώσει το ηθικό και θα βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου μας!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ) ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!


από το fb του Γ.Σ Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: