Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Ολοκληρώθηκε το 1ο Διαδημοτικό τουρνουά σκακιού Ν. Φωκίδας! Αποτελέσματα - βραβεύσεις.




Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Διαδημοτικό τουρνουα σκακιού Ν. Φωκιδας που διοργάνωσε η Ενωση Σκακιστών Αμφισσας και η Π.Ε. Φωκιδας με τη στήριξη του Δ.Δελφων.







Οι αγώνες κράτησαν σε αγωνία αθλητές και γονείς μέχρι τον τελευταιο γύρο . Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν περιπτώσεις που τα μετάλλια κρίθηκαν με «ξαφνικό θάνατο» λόγω απόλυτης ισοβαθμίας.

Μετα το περας των αγώνων οι νικητές των κατηγοριών (6) αντιμετώπισαν τον αθλητή του συλλόγου μας Γιωργο Παπακωνσταντίνου σε μια επίδειξη σιμουλτανε, όπου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων . 
Ο Πλάκας Παναγιώτης (Ε Δημοτικού ) απέσπασε ισοπαλία

.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκιδας κ. Ευάγγελος Κατσαγουνος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Δελφων κ. Αριστειδης Αγγελοπουλος και η τοπική σύμβουλος Δ.Ε. Αμφισσας κα Βάσω Καλαντζακου , οι οποιοι και απεύθυναν χαιρετισμό και εκαναν απονομές .


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον αείμνηστο Νικο Καραπανο που δίδαξε το σκακι στην περιοχη, στον Δροσο Κραβαρτογιαννο τον παλαιότερο αθλητή του συλλόγου μας , στον Βαγγέλη Κακκανα αθλητή της ομάδας μας για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο , στις διακρίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο κάνοντας μνεία όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ευχαρίστησε εκ μέρους του ΔΣ τις αρχές του τόπου για τη στήριξη της προσπάθειας . 

Η στήριξη τοσο του Δήμου Δελφων οσο και της Π.Ε. Φωκιδας συμβάλλει σημαντικά στην καλλιέργεια και διάδοση του αθλήματος στο νομο μας. 


Επικεφαλής διαιτητής ηταν η κα Ιωάννα Λαζογεωργου (ΑΚ) και διαιτητές οι Κωστας Παπακωνσταντίνου , Βαγγελης Κακκανας και Γιώργος Παπακωνσταντίνου . 


Βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης και τα τρία πρωτα κορίτσια καθε κατηγορίας με μετάλλια και αναμνηστικά (σκακιέρες, αφίσες, σκακιστικά περιοδικά, το βιβλιο στη μνήμη Νίκου Καραπανου, τεύχη απο τα Τετράμηνα προσφορά του Δροσου Κραβαρτογιαννου κτλ). Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα .




Αναλυτικά αποτελεσματα γενική κατάταξη (3 πρώτοι):

Α Δημοτικού
Δριβας Αργύρης
Μπαγδασαριαν Ανδρέας
Σταματοπουλου Ζαφειρενια

Β Δημοτικού
Βουλγαρης Παναγιώτης (Ιτέα)
Καραπλής Λουκάς
Μπρατσος Γεωργιος

Γ Δημοτικού
Κυριακακης Νικόλας (Ιτέα)
Φαραντου Έλενα (Ιτέα)
Πανάγου Ανδρέας (Πολύδροσο)

Δ Δημοτικού
Κυβερνητακης Οδυσσέας
Πλάκας Βασίλης (Πολύδροσο)
Πλατσουρα Δημητρα

Ε Δημοτικού
Πλάκας Παναγιώτης
Καραπλής Αλέξανδρος

ΣΤ Δημοτικού
Καλδής Νικόλαος
Μπρατσος Ανδρέας
Κουτσογιαννοπουλος Ευθυμιος

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες !
Ανανεώνουμε το ραντεβου για την επόμενη διοργάνωση και ευχόμαστε καλο καλοκαίρι !













Δεν υπάρχουν σχόλια: