Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Οι BEATLES στην Ιτέα τον Ιούλιο του 1967


The Beatles in Itea, Greece July 25,1967  by rising70.

ΜΕΛΗ ΤΩΝ BEATLES ΣΤΟ "HOTEL XENIA" 

(ΣΗΜΕΡΑ "NAFSIKA PALACE") ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1967 



Ο Γιώργος Κουκουσούλης, γνωστός από παλαιά και αναγνώστης του Δισκορυχείου, μού έστειλε ένα μήνυμα, σαν σχόλιο, σχετικό με την παρουσία των Beatles στην Ιτέα την Κυριακή 23/7/1967. Τον ευχαριστώ.

Βασικά πρόκειται για ένα απόκομμα από την τοπική εφημερίδα «Αγώνας της Ιτέας» τής 31/7/1967. Στο κομμάτι αυτό υπάρχει ένα μικρό ημερολογιακό λάθος. Κάπου αναφέρεται πως το…«απόγευμα της Κυριακής 22 τρέχοντος μηνός… οι Μπητλς… κ.λπ.». Εκείνη την Κυριακή λοιπόν, όταν οι Beatles… βούτηξαν στην παραλία της Ιτέας, ο Ιούλιος είχε 23…
http://diskoryxeion.blogspot.gr/

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι τρομερό να αναφέρονται εδώ και 50 χρόνια τα ίδια προβλήματα που αφορούν στην ανυπαρξία οργανωμένης πλάζ. 50 ολόκληρα χρόνια δεν έγιναν προσπάθειες να οργανωθούν πλάζ στην πόλη της Ιτέας . Και είναι τόσο μα τόσο απλά. Λίγα ευρουδάκια χρειάζονται μα περισσότερο ΟΡΑΜΑ και ΘΕΛΗΣΗ των ιθυνόντων να σκεφθούν τον τουρισμό σαν κύρια πηγή πλούτου της περιοχής μας.

Ανώνυμος είπε...

Τι προτινεις φιλε μου?ποσα ευρουλακια χριαζονται?που πρεπει να γινουν παρεμβασεις?τι γνωμη σου πρεπει να καταθεσεις!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΠΟΣΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ:ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ.ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΓΗΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΠΙΠΙΛΙΖΑΝ-ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΟΥΛΕΣ ΤΗΣ-ΓΙΑ ΗΠΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ:"ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ,ΠΕΝΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ".ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΙΤΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ!!ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΜΕ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ.ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΗΣ ΙΤΙΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

7. 40 μ.μ.
πρέπει να έχεις μεγάλη εγκεφαλική τρικυμία!!! δεν εξηγείται αλλιώς..

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΟ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑΝΝΗ.ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΦΩΚΙΔΑ ΑΠΟ ΚΑΦΡΟΥΣ.