Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αρτέμης Σώρρας απειλεί τον Αντώνη Σρόιτερ με κλωτσοσφαλιαρίδια επειδή δεν του αρέσουν οι ερωτήσεις του (VIDEO)

“Θα έχεις φορτώματα μικρέ”
Μια κοσμοϊστορική στιγμή για την εγχώρια και τη διεθνή δημοσιογραφία ήταν η συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα στον Αντώνη Σρόιτερ. Σε αντίθεση με την προηγούμενη συνέντευξη που είχε δώσει ο πολέμαρχος στον Θέμο Αναστασιάδη όπου τα λεβελ της σαπίλας ισορροπούσαν στην τραμπάλα του ΟΛΑ, αυτή τη φορά ο Αρτέμης ο Σώρρας δεν χάρηκε ιδιαίτερα με τις ερωτήσεις που δεχόταν από τον δημοσιογράφου του Alpha.
Ο πολέμαρχος Αρτέμης Σώρρας, μάλλον σε μια ακούσια κρίση ειλικρίνειας δήλωσε ότι λεφτά δε μπορεί να μοιράσει, αλλά μπορεί να μοιράσει σφαλιάρες και “κλωτσές”.
"Εγώ μπορώ αύριο να βάλω για λογαριασμό της Ελλάδας στην τράπεζα ένα 600αρι. Για σένα προσωπικά μπορώ να σου βάλω χαστούκια και κλωτσές"
Να γνωρίζουν λοιπόν όσοι αγαπητοί φίλοι περιμένουν να ξεχρεώσουν ή να πάρουν κανα ψιλό από τα γκαζίλλιον χρημάτων που έχει στη διάθεσή του ο εθνοσωτήριος πολέμαρχος θεματοφύλακας Αρτέμης Σώρρας:
"Κλωτσές μπορεί να σε φουσκώσω, χαστούκια μπορώ να σου δώσω"
Πέρα από τις απειλές για μηνύσεις και κλωτσομπουνίδια που έκανε ο πολέμαρχος, δήλωσε ότι είναι πολύς προκειμένου να απαντάει στις ερωτήσεις του κάθε δημοσιογράφου ή και αμφισβητία, ενώ φρόντισε να επαναλάβει τις γνωστές του ευγονικής φύσεως απόψεις σχετικά με τα ΑΜΕΑ, τους παρολυμπιακούς αγώνες, τους εξωγήινους και τους εσωγήινους. Φυσικά απαντά εμπεριστατωμένα σε όσους τον κατηγορούν με αποδεικτικά στοιχεία, λέγοντας ότι “όποιος έχει βγάλει χαρτιά για μένα έχει πρόβλημα… φύλου” ή “έχει κάποιο πρόβλημα η γυναίκα του”.
Πάντως χτες ασκήθηκε αναίρεση υπέρ του νόμου από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου, επί της υπ’ αριθ. 67650/2013 απόφασης του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών. Η απόφαση δεχόταν ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι ο διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων.   Διευκρινίζεται ότι, η δικαστική απόφασή που θα εκδοθεί από τον Άρειο Πάγο επί της αναίρεσης υπέρ του νόμου, δεν έχει έννομες συνέπειες αλλά έχει απλώς νομολογιακό χαρακτήρα. Ωστόσο, εάν η απόφαση που θα εκδοθεί από τον Άρειο Πάγο, έχει αρνητικό αποτέλεσμα για τον Αρτέμη Σώρρα, τότε εκείνος δε θα μπορεί πλέον να τη επικαλείται ώστε να ψαρεύει νέα πελατάκια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι απίθανη φάτσα αυτός ο Σώρρας.Εντυπωσιακό το πώς μπορεί και γίνεται πιστευτός σε τόσο μεγάλη μάζα.Κοινωνιολογικά πάντως, στους οπαδούς του που τον "πλαισιώνουν στελεχιακά" πρέπει να τους αφαιρεθεί το εκλογικό βιβλιάριο, να τους δεί γιατρός και μετά,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ να κάτσει και να ΚΛΑΨΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΩΡΡΑΣ.Πώς ένα κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας είναι πρόθυμοι να εκχωρήσουν την λογική τους (και ψυχή τους) σε τέτοιο βαθμό,ώστε να αρπαχτούν από την πρώτη Συνομωσιολογία που εκάστοτε τους Βολεύει.Μετά να κάτσει η Ελληνική παιδεία και να κλάψει μέχρις αναισθησίας, γιά την κατάντια της Ελληνικής Κοινωνίας που έχει γεμίσει Αντιήρωες που αναπαράγονται μέσω των mass media.Η Ηρωική Προσωπικότητα λές και είναι απαγορευμένη διά νόμου να προβάλλεται....Ζούμε Ασσύμετρες Εκτροπές σε πολλά πεδία,....ας προσέχουμε γιατί εγώ θάθελα τούτος εδώ ο τόπος να παραμείνει Ελληνικός .."τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοις ".

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σρόιτερ αποδεικνύετε στην εκπομπή σας την ορθή χρήση της δύναμης που σας δίνει η 4η εξουσία.Εύχομαι να καταφέρετε να ορθώσετε ( ή έστω... αρθρώσετε) ανάλογες ευθείς και λογικές ερωτήσεις σε όσους πάρετε συνέντευξη στο μέλλλον. :) Ξέρω,ξέρω δεν είναι εύκολο αλλά εσείς προσπαθείστε να αποδείξετε ότι είστε περισότερο Ελληνας απ όσους το όνομά τους ακούγεται Ελληνικό.... Καλή συνέχεια...