Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Υπάρχει κίνδυνος να κλείσει το Σούπερ Μάρκετ Βερόπουλος στην Ιτέα;























Στα δύο μεγάλα σούπερ μάρκετ της Ιτέας (Βερόπουλος – Μαρινόπουλος ), τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρείτε πως έχουν τεράστιες ελλείψεις σε πολλά από τα βασικά είδη όπως Ελληνικός καφές και γάλατα.
  Στην  ουσία όμως υπολειτουργούν εδώ και εβδομάδες, και δυσκολεύονται να εξυπηρετήσουν ακόμα  και στα βασικά το καταναλωτικό κοινό.
Ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά, ειδικά για το κατάστημα του Βερόπουλου στην Ιτέα, καθώς είναι από τα πιο επικερδή της εταιρίας στην περιοχή!  (Μην ξεχνάμε πως λόγω της θέσης του, σχεδόν όλα τα παραλιακά καταστήματα προμηθεύονται (από κάβα έως φαγώσιμα και καθαριστικά) από το εν λόγω υποκατάστημα. Ειδικά κατά την τουριστική περίοδο οι εισπράξεις χτυπάνε κόκκινο.
Οπότε, ακόμα και αν ο Βερόπουλος δεν μπορέσει να το κρατήσει, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί άλλος σε χρόνο μηδέν…

 

Μαγαζί γωνία ρε η Ιτέα!!!
 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΚΑΙ Η ΙΤΕΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΨΑΡΟΧΟΡΙ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ.
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ. ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.
Ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΕΒΑΛΕ ΕΤΟΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΕΧΕΤΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ Η ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΘΕΑΤΗΣ.........ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΙΟ ΒΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΙΣ.ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΦΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΤΟ 2021.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΕΙ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ??????

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη δηλαδη αλα ζητατε απο τον δημαρχο δηλαδη το κρατος να παρει πρωτοβουλια (το κρατος) για να μην κλεισει το μαγαζι ο ιδιωτης(Βεροπουλος)ο οποιος μπορει να εχει μετοχους ξενες ιδιωτικες εταιρειες και ειναι επεισης πιθανο να τα λεφτα του στο για να μπορουν οι συμπολιτες μας να αγοραζουν ετοιμο φαγητο? Και γιατι δηλαδη να επεμβη το κρατος την στιγμη που ανοιγουν νεες επαγκελματικες ευκαιριες για νεες προτοβουλιες?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΛΑΜΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Και γιατι? ρε φιλε να παμε λαμια προβλεπεις να κλεισουν ΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑ τα καταστηματα στην Ιτεα στην κοιρα στο γαλαξιδη στην αμφισσα στην δεσφινα στους δελφους στην αραχωβα κτλ κτλ κτλ Φοβασε? για τα μαγαζια της Ιτεας? Πιστευης οτι ερχεται το τελος? η απλα θες να πας βολτα στην Λαμια?

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

Εδώ κλείνει το αστυνομικό τμήμα Ιτέας και δεν ενδιαφέρει κανέναν, μόλις γίνει όμως αυτό τότε να δείτε τι θα ακολουθήσει.Και για όσους δεν γνωρίζουν ανακοινώνεται επίσημα την 18 Νοεμβρίου στη Λαμία.

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι να κλεισει ο Βεροπουλος και να ανοιξουν μερικα σχολεια για ηλικιωμενους αναλφαβητους. Ισως τοτε να μαθετε να γραφετε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ. ΜΑΘΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΟΜΙΛΙΑ.. Η ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

Ανώνυμος είπε...

Δώστε λίγη ορθογραφία και λίγη, πολύ λίγη σύνταξη ρε παιδιά. Πονάμε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΒΑΛΑ.................

Καρτερία είπε...

Το διορθώσαμε λίγο το κείμενο...