Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ασφαλιστικό: «Άναψε φωτιές»-«Έχετε το θράσος να μιλάτε» είπε ο Τσίπρας

                                                                   
Ασφαλιστικό: «Άναψε φωτιές»-«Έχετε το θράσος να μιλάτε» είπε ο Τσίπρας



Πρόταση για δημιουργία δύο επιτροπών από εκπροσώπους των κομμάτων οι οποίες θα επεξεργαστούν το ασφαλιστικό και την επιδιωκόμενη συνταγματική αναθεώρηση κατέθεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών που βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι και αυτή την ώρα στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο κ. Τσίπρας πρότεινε το κάθε κόμμα να ορίσει ένα πρόσωπο ως εκπρόσωπό του σε κάθε επιτροπή προκειμένου να εξειδικευθούν κοινές προτάσεις για την αναμόρφωση και την διάσωση του ασφαλιστικού συστήματος και για τα θέματα που προτίθεται να τεθούν στην συνταγματική αναθεώρηση.
Την έκδοση κοινού ανακοινωθέντος για μη μείωση των συντάξεων πρότεινε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, που είναι σε εξέλιξη.
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε την ανάγκη η χώρα να ενισχυθεί διαπραγματευτικά, προκειμένου να μη μειωθούν οι συντάξεις.
Η πρότασή του αυτή ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προσέκρουσε στην άρνηση του προέδρου της ΝΔ Γ. Πλακιωτάκη, ο οποίος επίσης εξέφρασε την αντίθεσή του για τη δημιουργία hot spots στα νησιά.
Και η μάχη συνεχίζεται...



Πηγή: reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: