Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΞΥΠΝΑΤΕ! ΠΕΘΑΙΝΩ ΡΕ!





Συνήθως γράφουμε για την ανικανότητα της τοπικής αρχής, ότι δεν υπάρχει κράτος  και άλλα τέτοια.
Σήμερα θα γράψουμε κόντρα, θα γράψουμε  για έναν αγώνα που δίνει μόνος του ο Αντιδήμαρχος μας και όλους εμάς να κοιτάζουμε υπνωτισμένοι….
Το θέμα με το κόκκινο σκαθάρι και τον αργό θάνατο των Φοινικόδεντρων σε Ιτέα και Γαλαξίδι είναι γνωστό από : 10/10/2015, είναι γνωστό και ακόμα πιο παλιά.


Η διασπορά  στις 4 γωνίες των υπαλλήλων του Δ. Δελφών είναι γνωστή εδώ και χρόνια,  όπως και η μη δυνατότητα για νέες προσλήψεις από τον νόμο, για την κάλυψη των κενών θέσεων.
Ο Δήμος είναι αυτός που είναι, καιρό τώρα, εμείς τι κάνουμε για να σώσουμε τα δέντρα μας;
 Άμα άρπαζε φωτιά μπροστά από το σπίτι μας το πεζοδρόμιο θα περιμέναμε την πυροσβεστική ή απλά θα απλώναμε το χέρι να την σβήσουμε;
Ε!  λοιπών  έχουμε αρπάξει φωτιά, μια φωτιά που καίει εσωτερικά τους Φοίνικές και σε λίγο δεν θα έχει μείνει κανένας…
Που είναι οι εθελοντές;  που είναι οι σύλλογοι όταν τους χρειάζεσαι; που είναι οι γεωπόνοι μας;  η Έφη, ο Ηλίας, ο Φώτης τι κάνουν αν δεν έχουν κάνει τίποτα ακόμα;

 Δευτέρα πρωί θα δηλώσω εθελοντής στην γραμματέα του αντιδημάρχου για το κυνήγι του κόκκινου 
σκαθαριού, δεν υπάρχει άλλη επιλογή....

Αν οι φοίνικες στο ΜΑΙΑΜΙ μπορούσαν να μιλήσουν θα έλεγαν με μία πνιχτή κραυγή:
 «Ξυπνάτε! Πεθαίνω ρε!»
  
Μύρκας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντιδήμαρχός σας δεν είναι αντιδήμαρχος του Δημάρχου; Αυτός παλεύει ο καημένος αλλά δεν τον συνδράμει επαρκώς ο Δήμαρχός του; Τότε να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος. Μας δουλεύετε. Τι είναι αυτά που γράφεις;

Ελενα είπε...

Ειμαστε ολοι οι Ιτιωτες οι κριτικοι του καναπε... Ουτε ενα συλλογο που να αναδειξει να βοηθησει να κανει κατι για την Ιτεα... ολοι κανουμε κριτικη... ακαθαριστα εδω, σκουπιδια εκει, αδεσποτα εκει, φολες παντου και χιλια μυρια... Ας σηκωθουμε απο τον καναπε απο την καφετερια απο τονH/Y και ας κανουμε κατι.... θα βρεθει ενας να κανει την αρχη? Ενα συλλογο φιλων της Ιτεας..ενας να οργανωσει αυτους που θελουν να βοηθησουν?

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ.ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Aπλα κανεις δεν αγαπαει αυτη την πολη. Ολοι θεωρουν πατριδα τους καπου αλλου.Εκτος αν κανεις στην Φωκιδα δεν αγαπαει τον τοπο του.Γιατι ειναι ο ποιο παραμελημενος νομος.

Ανώνυμος είπε...

Ένας σωρός "καναπεδάκηδων" και βολεμένων που ανέχεται σκουπίδια, φόλες, Λαρνάκια, Τουμπανάρια,τοπικισμούς κι ανθρώπους σε απόλυτη ένδεια αλλά περιμένει να γίνει και πολιτιστική πρωτεύουσα....σιγά τον πολιτισμό!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ των 5.13
Ενα σωρο ανθρωπους με δουλεια, πολυ δουλεια και οικογενειες. Ναι εχουμε λεφταδες στην περιοχη, αλλα δεν εχουν ολοι χρονο να ασχοληθουν με τα κοινα. Εσυ τι κανεις???????

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 5:13 είσαι σίγουρα από αυτούς του Συριζαίους που μέχρι το Φλεβάρη του 2015 μας καλούσατε να μην πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ, να μην πληρώνουμε διόδια κλπ. Τώρα όσον αφορά αυτά, λούφαξες και σύ και όλοι οι λοιποί "επαναστάτες". Από την "επανάσταση" θυμάσαι μόνο -χλιαρά και αυτά- τα δημοτικά θέματα. Το πρόβλημά σου είναι η μεγάλη ΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΕΙ. Άσε λοιπόν τα δήθεν επαναστατικά και τις κατηγορίες γιά τους συμπολίτες σου που δήθεν είναι του καναπέ και κοίτα τη δική σου καμπούρα...

Ανώνυμος είπε...

5.31 και 6.48 θα θέλατε να είμαι αυτό που λέτε, αλλά χάσατε!!!! Αυθαίρετα συμπεράσματα για να δικαιολογήσετε τη δική σας απουσία ή ανοχή. Απλά επιβεβαιώνετε τα λεγόμενά μου, ο ένας με τους λεφτάδες που μέχρι εκεί ενδιαφέρονται, τα λεφτά τους, και δε βλέπει πως πολλή δουλειά δεν υπάρχει κι ο άλλος προφανώς δεξιούλης που θέλει να του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλες τις αμαρτίες σαν να φύτρωσαν αυτές ξαφνικά μετά από κάμποσα χρόνια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ....ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαι και δε λούφαζα ποτέ!