Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Με το "Κίνημα των ανεξάρτητων δημάρχων" ο Θ. Παναγιωτόπουλος


Στο πλευρό των Καμίνη και Μπουτάρη ο Δήμαρχος Δελφών εν όψει των εκλογών στην ΚΕΔΕ.

Στην ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση που συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Γ. Μπουτάρης, ο Γ. Καμίνης κι ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λαμιέων Ν. Σταυρογιάννης προσχωρεί ο νέος Δήμαρχος Δελφών, Θανάσης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τουAmfissaface.
O Θανάσης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε την κίνηση αυτή, προφανώς καθώς προσμέτρησε τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της, τις μεγαλύτερες πιθανότητες διεκδίκησης οφελών κι αρμοδιοτήτων για την Τ.Α. από το κεντρικό κράτος και τη φυσιογνωμία και τα χαρακτηριστικά της κίνησης που επαγγέλλεται κάτι το καινούριο στο χώρο της Αυτοδιοίκησης ευθυγραμμισμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής και της συγκυρίας. Θυμηθείτε πρόσφατο σχετικό ρεπορτάζ μας εδώ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμινης- Μπουταρης!!!Ανεξαρτητοι!!!Πλακα μας κανετε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει αυτή την περίοδο , κανένα νόημα η ένταξη η μη , της τοπικής αρχής σε πολιτικά σχήματα. Προφανώς η συσπείρωση των απανταχού δημάρχων σε "ανεξάρτητο" σχήμα έχει σαν στόχο:
• την πίεση της κεντρικής εξουσίας στην άντληση περισσότερων πόρων για χρήση στην περιφέρεια &
• Την δικαιολόγηση της σίγουρης αποτυχίας της δημαρχιακής τους θητείας λόγω οικονομικών δυσχερειών
Η χώρα είναι «πτωχευμένη» είτε το ανακοινώνει κανείς μεγαλοφώνως είτε όχι και νομίζω πως αυτό το κατανοεί και ο έσχατος πολίτης αυτής της χώρας ( στον μισθό του , στην σύνταξή του , στην ανεργία των παιδιών του, στην περίθαλψή του , στην υπερφορολόγησή του)
Ας αφήσουν λοιπόν τους λεονταρισμούς οι δήμαρχοι που με τις πλάτες των κομμάτων αναδείχθηκαν δηλαδή με τις ψήφους του ελεγχόμενου(ακόμη) , από τους πολιτικούς , όχλου.
Όσον αφορά στους τοπικούς άρχοντες , ξέρει ο καθένας μας το ποιόν τους , τις πολιτικές καταβολές και τους πολιτικούς συσχετισμούς που τον έφεραν στον θώκο της τοπικής εξουσίας , πλην ελαχίστων εξαιρέσεων , ήτοι ατόμων άφθαρτων και ρομαντικών που πιστεύουν ότι μπορούν ν «αλλάξουν» τα πράγματα.
Επίσης καλό είναι μερικοί «ένθερμοι» και «ανεξάρτητοι» υποστηρικτές των τοπικών αρχόντων… που εγκατέλειψαν τον παλιό και «έσφιξαν» στην ολόθερμη αγκαλιά τους τον νέο δήμαρχό μας , να ανακαλέσουν από την μνήμη τους την εποχή που εκβιάζονταν την νύχτα προ των εκλογών στην περιοχή του συνοικισμού της πρωτεύουσας , εργαζόμενοι της εταιρίας που κάνει εξόρυξη αυτό το άλικο χώμα …έτσι για να μη ξεχνάμε την αβίαστη και ανεξάρτητη βούληση του «Ελληνικού λαού»…

Και μια ετυμολογική αναφορά στην λέξη «λαός»
Ο Πίνδαρος στον 9ο Ολυμπιόνικο συσχετίζει παρετυμολογικά τη λέξη λαός με το λᾶας (= λίθος, πέτρα), στην αναφορά του στο Δευκαλίωνα, το μυθικό γιο του Προμηθέα, και στον «λίθινον γόνον», την καινούργια ανθρώπινη φυλή την οποία, κατά το μύθο, δημιούργησε με την Πύρρα, τη γυναίκα του, μετά τον κατακλυσμό που προκάλεσε ο Δίας, πετώντας πίσω τους πέτρες από την κορυφή του Παρνασσού, οι οποίες έγιναν άνθρωποι

Και μια υποσημείωση του γράφοντος: και τι πέτρα;;;….απελέκητη !

Ανώνυμος είπε...

να κανει ο κυριος μουστακας και πολιτικό όρκο τότε.
ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη θα συγκρουστει με τον παπαθανασιου και τον μπακογγιανοκωστακη που τον στηριξαν?κοντρα στην παραταξη?ρε κουτοχορτο που πεφτει

Ανώνυμος είπε...

Απο τωρα αρχισε ο νεος δημαρχος τις ψευτιες ? Ακομα δεν ορκιστηκε καλα καλα και δηλωνει ανεξαρτητος ? Με ποιο κομμα κατεβηκε ? Ειπε στους ψηφοφορους του οτι ειναι ανεξαρτητος ? Καταλαβαμε που θα καταντησει ο δημος . Αλλα τι περιμενει κανεις απο το μηλο ? Κατω απο την μηλια θα πεσει !!! Ποιον ειχε δασκαλο τοσα χρονια ? Ποιος του εμαθε τα κολπα ? Ετοιμαζεται , λενε μερικοι , να τον καλυψει και στην υποθεση με τασ Τουμπαναρια !!! Ε να το δουμε κι αυτο απο τον ανεξαρτητο !!! Και κατι τελευταιο : εδηλωσε ανεξαρτητος και απο την εταιρεια που διαφεντευει τον τοπο ???????

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ; ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΣ;ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ!