Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ… ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ;

Εκλογές έρχονται και αρχίζει το επικοινωνιακό παιχνίδι, με βροχή ανακοινώσεων από πλευράς υποψήφιων. Η λέξη  “τόπος” μου/μας κυριαρχεί στις ανακοινώσεις αλλά, τόσα χρόνια αυτοδιοικητικοί (κάποιοι) δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα για αυτόν τον έρμο τούτο “τόπο” και αποφάσισαν πως επιτέλους ήρθε η ώρα!
 
Εντάξει ας πούμε πως η ώρα ήρθε, για μερικούς! Αλλά γράψτε την ανακοίνωση μέσα από την καρδία σας και μην αντιγράφετε ανακοινώσεις άλλων ή εκτός αν έχετε κάποιον επικοινωνιολόγο που σας τις γράφει και τον πληρώνετε τζάμπα!
Ε, μιας και το αποφασίσατε, καλή επιτυχία και αν εκλεγείτε λύστε τα προβλήματα του τόπου! Δεν είναι δύσκολο να σκεφτείτε και κάτι άλλο να συμπληρώνετε στις ανακοινώσεις σας. Γιατί αν δεν μπορείτε να γράψετε δυο σειρές λόγια, τότε τι να περιμένουμε από εσάς, σε σοβαρές αποφάσεις που αφορούν τον τόπο;
Διαβάζοντας τις παρακάτω πέντε (!!!) ανακοινώσεις, όλες έχουν τρία κοινά σημεία. Το όνομα  του υποψηφίου Δημάρχου, το όνομα του συνδυασμού και τη λέξη “αποφάσισα”.
Ποιοι είναι οι υποψήφιοι; Μία βόλτα στις τοπικές ιστοσελίδες και θα τους εντοπίσετε.
Διαβάστε τις ανακοινώσεις τους…
1. Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο τις νέες ιδέες, τα νέα πρόσωπα και την προοπτική ανάπτυξης του Δήμου μας, αποφάσισα να συμπορευτώ στο πλευρό του Θανάση Παναγιωτόπουλου, με τον Συνδυασμό «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών», με σκοπό να προσφέρουμε στον τόπο και στα παιδιά μας ένα καλύτερο αύριο.
2. Μετά από12ετή θητεία στο χώρο της αυτοδιοίκησης, τα 2 εξ αυτών ως αντιδήμαρχος Γαλαξιδίου, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά για το Τοπικό Συμβούλιο Γαλαξιδίου, με το Συνδυασμό "Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών" και το Θανάση Παναγιωτόπουλο, γιατί πιστεύω πως μαζί μπορούμε να προσφέρουμε τα μέγιστα στον τόπο μας.
3. Έχοντας 12 χρόνια παρουσίας στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, 4 εκ των οποίων ως Αντιδήμαρχος Γαλαξιδίου, αποφάσισα σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, να συμμετέχω στο Συνδυασμό "Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών" και στο πλευρό του Θανάση Παναγιωτόπουλου γιατί συγκλίνω με τις αρχές και το πρόγραμμά του.
4. Με αίσθημα ευθύνης και γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Δελφών, αποφάσισα να συμμετάσχω στο Συνδυασμό "Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θανάση Παναγιωτόπουλο. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει.
5. Αξιότιμοι ψηφοφόροι του Δήμου Δελφών Συνεργάτες,
Φίλες και Φίλοι
Πριν μερικές εβδομάδες, ο Κος Παναγιωτόπουλος μου ζήτησε να συνεργαστώ μαζί του συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Ενότητα Γαλαξειδίου. Μελετώντας τις προγραμματικές δηλώσεις του, συζητώντας μαζί του και θέλοντας να προσφέρω στο Δήμο την εμπειρία μου σε θέματα που αφορούν την Παιδεία, την Πρόνοια και την Υγεία, αποφάσισα να στηρίξω την προσπάθεια αυτή. Πιστεύω ακράδαντα στην αυτόνομη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης, χωρίς πολιτικές εξαρτήσεις και χρίσματα κομματικών οργάνων, στην ομαδική προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας και σε εποικοδομητικές συνεργασίες, ανεξαρτήτως πολιτικών προσδιορισμών και κομματικών ταυτοτήτων, στην αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού που βασίζεται στην αντικειμενική αξιολόγηση και όχι στην "υστερόβουλη γνωριμία" και ρουσφετολογία και κυρίως στην ελεύθερη και αδέσμευτη ανθρώπινη βούληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: