Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Γέννησε 31χρονη καλόγρια στην Ιταλία. Δεν έχει ιδέα για το "πως"! Όπως και να 'χει, να της ζήσει!

Του Στρατή Μαζίδη
Μια Σαλβαδοριανή μοναχή που είπε ότι δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος γέννησε στην Ιταλία αυτή την εβδομάδα μετά από έντονους πόνους στο στομάχι στο μοναστήρι της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπως ανέφεραν ιταλικά μέσα ενημέρωσης την Παρασκευή.
Η 31ετών μητέρα (όχι η εικονιζόμενη) και το αγοράκι της που ζυγίζει 3,5 κιλά (7,7 λίβρες) είναι καλά στην υγεία τους και οι άλλες νέες μητέρες στο νοσοκομείο Ριέτι έχουν αρχίσει ρούχα και δωρεές για να της τα προσφέρουν."Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος. Αισθάνθηκα μόνο έναν πόνο στο στομάχι"φέρεται πως είπε η νοσηλευόμενη σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ANSA ενώ η La Repubblica γράφει πως γέννησε την Τετάρτη.


Το ANSA ανέφερε ότι η μοναχή έχει ονομάσει το μωρό της Francesco καθώς ο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης είναι ένας πολυαγαπημένος άγιος στη γειτονική χώρα.Από το νοσοκομείο δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο.

Η καλόγρια ανήκει στους "μικρούς μαθητές του Ιησού " μοναστήρι στη Campomoro κοντά στο Ριέτι, που διαχειρίζεται ένα γηροκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε ότι θα κρατήσει το μωρό.Οι υπόλοιπες μοναχές δηλώνουν πολύ έκπληκτες για το γεγονός...

Όπως και να '
χει, να της ζήσει!
 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ωραία καλόγρια ρε παιδιά πως το έπιασε με τον κρίνο;