Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από τα Ίμια

Συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από τα Ίμια
Συμπληρώνονται σήμερα 18 χρόνια από την κρίση των Ιμίων στις 31 Ιανουαρίου του 1996, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους τρεις αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν.

Πρόκειται για τον υποπλοίαρχο, Παναγιώτη Βλαχάκο, τον υποπλοίαρχο, Χριστόδουλο Καραθανάση, και τον αρχικελευστή, Έκτορα Γιαλοψό.

Στις 14:30 ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με εκπροσώπους των οικογενειών των πεσόντων αξιωματικών.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις, με υπερηφάνεια κρατούν στη μνήμη και την καρδιά τους, τους ήρωές μας και συμμετέχουν αποτίνοντας τον δικό τους φόρο τιμής, θυμίζοντας σε όλους ότι η θυσία τους είναι παράδειγμα και οδηγός για όλα τα στελέχη τους μπροστά στο υπέρτατο χρέος προς την πατρίδα», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά την επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε χθες στη μνήμη των πεσόντων.

Στη μνήμη των θυμάτων τηρήθηκε επίσης χθες ενός λεπτού σιγή στη Βουλή.

www.zougla.gr



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

TIΜΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΕΣ !!!!!!! ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΝ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α. " ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ !!!!