Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Όλα ξεκίνησαν τη βραδιά της μεγάλης προδοσίας...

«Οι Ελληνες κατάπιαν την υπερηφάνειά τους». Ετσι έγραφαν οι εφημερίδες Ανατολής και Δύσης τις ημέρες που ακολούθησαν τη μαύρη νύχτα της μεγάλης προδοσίας των Ιμίων, όταν χάσαμε εθνικό έδαφος...
Ενώ τρία λαμπρά παλικάρια των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας έπεφταν την ώρα του καθήκοντος. Οι Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Εκτορας Γιαλοψός περνούσαν στο πάνθεον των ηρώων του γένους μας την ίδια στιγμή που η άθλια κυβέρνηση Σημίτη διέσυρε την Ελλάδα και...
παρέδιδε τα όσια τοις κυσί. Αυτό το όνειδος δεν έχει ξεπλυθεί ακόμα. Το άγος της 31ης Ιανουαρίου 1996 δεν έχει καθαρθεί.

Συμπληρώνονται αύριο 18 έτη από το μοιραίο επεισόδιο όπου ο τότε υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος ανακάλυψε ως δικαιολογία για την υποστολή της σημαίας μας από τα Ιμια ότι «θα πούμε ότι την πήρε ο αέρας και τη χάσαμε». 18 χρόνια πέρασαν από τις στιγμές όπου το σύμβολο των διαχρονικών προσπαθειών, πόθων και θυσιών των Ελλήνων χαρακτηρίστηκε «πανί» και ο πρωθυπουργός της χώρας ευχαρίστησε, από το βήμα της Βουλής, τους Αμερικανούς για την παρέμβασή τους στην κρίση!

Η κοινή λογική και η στοιχειώδης γνώση των μηχανισμών που κινούν την Ιστορία μάς υποδεικνύουν ότι εκείνη ακριβώς τη βραδιά ξεκίνησε η διαδικασία της εθνικής και οικονομικής χρεοκοπίας μας. Οι μεγάλες δυνάμεις αλλά και οι «μεσαίου βεληνεκούς» χώρες κατάλαβαν το έλλειμμα ήθους, αξιοσύνης και αξιοπρέπειας που χαρακτηρίζει την ημεδαπή πολιτική ελίτ. Αφού ανέχθηκαν την απώλεια ζωών και εδάφους, ήταν πρόδηλο ότι δεν θα έφερναν ισχυρές αντιστάσεις στην οικονομική υποδούλωση της χώρας και στη μετατροπή των πολιτών σε υποζύγια των όποιων επικυρίαρχών μας. Με λίγα λόγια, δίχως την ντροπή της υποστολής της σημαίας δεν θα υπήρχε Μνημόνιο.

Οσο περίεργο κι αν φαντάζει σε όσους διέπονται από νοοτροπία «λογιστή», το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης των Ιμίων αποτελεί επείγουσα ανάγκη και βασική προϋπόθεση για την έξοδο από τη βαθιά και πολύπλευρη κρίση της Ελλάδας.

Να μάθουμε τα πραγματικά περιστατικά, τις εντολές της πολιτικής ηγεσίας, τους αυτουργούς της δολοφονίας των τριών αξιωματικών μας και τα «παζάρια» που έκανε η αντεθνική κυβέρνηση Σημίτη για να παραμείνει στην εξουσία.

Αφού διαλευκανθούν όλες οι πτυχές της κρίσης των Ιμίων, τότε να αποδοθούν οι πολιτικές και οι ποινικές ευθύνες σε εκείνους που πρόδωσαν την πατρίδα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΘΥΠΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ! ΚΑΙ ΡΩΤΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ : Γ Ι Α Τ Ι ??? ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΦΑΚΥΔΟΜΙΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΟ , ΜΑΣ ΚΑΤΕΡΙΨΑΝ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΠΑΝΙ [για την σημαια] ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΣ κ.λ.π. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΟΥΣ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ "ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ"!!! ΤΟ ΔΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ! ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ , ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΙ κ.λ.π. ΓΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 , 30 ΧΡΟΝΙΑ ??? ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ !!! ΟΙ ΔΟΣΥΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ 40 ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ! ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ??? ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ??? ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣΑΙ ΕΒΡΑΙΕ ΣΗΜΙΤΗ , ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΠΑΓΚΑΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ η ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ?? ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΒΥΣΗ ΠΟΤΕ !!! ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ !!! ΓΙΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ !!!!!!!!!