Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ! Η Νέα Δημοκρατία χρωστάει 35.000 ευρώ στο ΚΤΕΛ Ροδόπης για τη μεταφορά ψηφοφόρων το 2012!

Kαι η Νέα Δημοκρατία σε κρίση! Χρωστάει 35.000 ευρώ στο ΚΤΕΛ Ροδόπης για τη μεταφορά ψηφοφόρων το 2012
- Το ποσό ήταν άνω των 40.000 ευρώ και μέχρι τώρα έχουν δώσει μόνο τα 9.000 ευρώ

- Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ροδόπης αναφέρει πως η συμφωνία ήταν να μεταφέρουν ψηφοφόρους στην Κομοτηνή
- Ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να ξαναδεχθούν να μεταφέρουν ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας
- Όπως καταγγέλλει ο κ. Δεληγκιόζης αυτοί έκοψαν τιμολόγια, πλήρωσαν αλλά δεν πήραν τα λεφτά τους πίσω
Η είδηση δεν προκαλεί έκπληξη και ούτε το ποσό είναι δυσθεώρητο, αλλά είναι ενδεικτικό το πως συμπεριφέρεται το κυβερνών κόμμα σε όσους χρωστά. Η σύγκριση φυσικά γίνεται αυτόματα και προκαλεί οργή εάν σκεφτεί κανείς πως η κυβέρνηση συμπεριφέρεται απέναντι στους πολίτες που χρωστούν στο Δημόσιο.
Και η είδηση είναι πως η Νέα Δημοκρατία χρωστάει περίπου 35.000 ευρώ στα ΚΤΕΛ του νομού Ροδόπης από τις μετακινήσεις των ψηφοφόρων της στις διπλές εκλογές το 2012.
Από το 2012 η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ξεπληρώσει το χρέος της με την αιτιολογία πως υπάρχει κρίση.
Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε στο NewsIt και ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ροδόπης κ. Πέτρος Δεληγκιόζης, ο οποίος αναφέρει πως η συμφωνία ήταν να φέρουν τους ψηφοφόρους από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στην Κομοτηνή για να ψηφίσουν και να επιστρέψουν και πάλι με το ΚΤΕΛ. Σύμφωνα με τον κ. Δεληγκιόζη τότε τα αρμόδια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τους είχαν υποσχεθεί πως θα πληρωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα το πολύ 15 ημερών.
Όπως αποκαλύπτει στο NewsIt το ΚΤΕΛ έκοψε τα τιμολόγια και το αρχικό ποσό ήταν άνω των 40.000 ευρώ. Όπως σημειώνει μετά από έξι μήνες τους έδωσαν 9.000 ευρώ και πλέον το υπόλοιπο ποσό ανέρχεται στα 35.000 ευρώ.
Ο κ. Δεληγκιόζης αναφέρει χαρακτηριστικά: "μετά όμως τα ξέχασαν όλα. Πήραμε μια κυρία στη Ρηγίλλης που είναι υπεύθυνη και είπαμε οτι αυτά δεν είναι σωστά πράγματα. Εμείς είμαστε επαγγελματίες, πληρώσαμε πετρέλαια, πληρώσαμε οδηγούς. Εμείς είπαμε οτι αυτά δεν είναι σωστά πράγματα, να μας λέτε "κάποια στιγμή, ίσως και να μας κοροϊδεύετε. Ας μας πουν ευθέως οτι δεν μπορούν να τα πληρώσουν".
Φυσικά ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ροδόπης ξεκαθάρισε στο NewsIt πως στις επόμενες εκλογές δεν πρόκειται να μεταφέρουν ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως "θα μεταφέρουμε ψηφοφόρους για να μας πληρώσουν τις παλιές οφειλές και να μας χρωστάνε τα καινούρια;".

Δεν υπάρχουν σχόλια: