Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Απειλεί ο Γιακουμάτος: “Θα δείτε τι θα πάθουν”!

Έξω φρενών έγινε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος όταν έμαθε για τη σύλληψη της συζύγου του και του αδερφού του για χρέη στο Δημόσιο.
 
Κανείς δεν τον είχε δει έτσι, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης, με τον πρώην υπουργό να εκτιμά πως στόχος δεν ήταν η γυναίκα και ο αδερφός του, αλλά ο ίδιος. Θέλουν να χτυπήσουν εμένα, αλλά ψώνισαν από σβέρκο, θα δείτε τι θα πάθουν μόλις τελειώσουν τις απολογίες», είπε σύμφωνα με το δημοσίευμα.Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «απειλεί θεούς και δαίμονες», όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης γιατί όπως υποστηρίζει ήταν μια παράβαση σε βαθμό πλημμελήματος για μια οφειλή κάτω από 20.000 ευρώ για χρέη του οίκου ευγηρίας της οικογενείας στο Νέο Ψυχικό.

Ο κ. Γιακουμάτος ήταν οργισμένος και για έναν άλλον λόγο: επειδή πέρασαν χειροπέδες στη σύζυγό του, η οποία, όπως λέει, είναι πρόεδρος της οικογενειακής αυτής επιχείρησης και ως πρόεδρος, δε φέρει ευθύνη. Μόνο ο διευθύνων σύμβουλος, που είναι ο αδελφός του, έχει εκ του νόμου ευθύνη.

«Δεν έχω καμία σχέση εγώ ούτε με τις συλλήψεις ούτε με τον οίκο ευγηρίας» έλεγε στα απανωτά τηλεφωνήματα που είχε από τους ψηφοφόρους του.
 
newsit.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΗ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕΣΑ !!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΑΜΠΟΝΗΡΕ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΣΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ 1 η 2 ΜΙΣΘΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ , ΔΗΛΑΔΗ ΨΥΧΟΥΛΑ !!!!! ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗΣ ? ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΣΔΟΕ ??? ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ " ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ " !!!!!!!!!