Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ! Δεν ήξερε ο Κεφαλογιάννης ότι ήταν μέλος της ΝΔ ο Λιάπης!

 
Η σημερινή διαγραφή από τα μητρώα μελών της ΝΔ του πρώην βουλευτή και υπουργού Μιχάλη Λιάπη μπορεί να αποτέλεσε ένα αναμενόμενο γεγονός το πρόβλημα όμως δεν είναι ακριβώς αυτό.
 
Το πρόβλημα είναι ότι άνθρωποι με καίριες θέσεις στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ και ενδεχομένως αύριο και κυβερνητικές μιλούν χωρίς να ξέρουν ή χωρίς να έχουν φροντίσει να μάθουν πριν μιλήσουν.
Μόλις εχτές ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης είχε δηλώσει πως ο Μ. Λιάπης δεν είναι στέλεχος της ΝΔ και άρα δεν υπάρχει λόγος διαγραφής!
Είχε πει ο Μ. Κεφαλογιάννης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό:
"Νομίζω ότι αυτή η ιστορία αδικεί τον ίδιο τον κ. Λιάπη. Ελπίζω να έχει επαρκείς εξηγήσεις να δώσει. Ο κ. Λιάπης δεν είναι στέλεχος του κόμματος. Αποφάσισε να ιδιωτεύσει και δε βρίσκεται στις δομές του. Άρα, δεν έχει κάποιον λόγο η ΝΔ σήμερα".
Σε κάθε περίπτωση, ας γίνει και η δίκη που είναι να γίνει και ας πει ο κ. Λιάπης όσα είναι να πει, αλλά είναι κάτι που μας στενοχωρεί και μας πληγώνει»
Πως είναι δυνατόν ένα κομματικό στέλεχος της ΝΔ με θέση Γραμματέα πολιτικής επιτροπής να αγνοεί ότι ο Μ. Λιάπης είναι μέλος του κόμματος της ΝΔ;
Ρώτησε πριν μιλήσει; Ρώτησε και τον πληροφόρησαν λάθος; Δεν ρώτησε και έκανε δηλώσεις κατά το δοκούν;
Σε κάθε περίπτωση πως βγαίνει στέλεχος της ΝΔ με υπεύθυνη θέση στον κομματικό μηχανισμό να κάνει ανεύθυνες δηλώσεις;
Αυτή είναι η υπευθυνότητα ενός κόμματος που κυβερνά τον τόπο;
Πώς να τους εμπιστευθεί κανείς;
Για την ιστορία η σημερινή δήλωση της ΝΔ για τη διαγραφή Λιάπη:
"Με απόφαση που πήρε, χθες, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: