Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΙΤΕΑ: Tο παιδικό πάρτυ από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι - ΦΩΤΟ

Για  φωτογραφίες (κάντε κλικ εδω)

Από το Παιδικό Πάρτυ του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου "Ομάδα Φίλων Τέχνης" Ιτέας με την θεατρολόγο Βιβή Μαρκάτου σε ένα θεατρικό παιχνίδι Χριστουγεννιάτικης αγκαλιάς και αγάπης, μαζί χορέψαμε ,τραγουδήσαμε ,ζωγραφίσαμε και παίξαμε μικροί και μεγάλοι , συνθέτοντας όμορφες ιστοριούλες με την κοκκινοσκουφίτσα που πηγαίνει στον Βόρειο Πόλο καθώς χάνει τον δρόμο για το σπίτι της γιαγιάς της , η αναπάντεχη συνάντηση του Ρούντολφ με αυτήν και η ιστορία ενός ταράνδου διαφορετικού από τα άλλα... Ένας κόσμος μαγικός και ένα παραμύθι που άνοιξε μόλις πριν το τέλος μία δημιουργικής χρονιάς υποσχόμενο γλέντι χαρά και χαμόγελα.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 26/12/2013 με ελεύθερη είσοδο και με μεγάλη επιτυχία στον χώρο του Εργαστηρίου , για να εορτάσει αφενός μεν τις μέρες Αγάπης αλλά και να τονώσει την καλλιτεχνική και πνευματική δημιουργία των νέων και μικρών μας φίλων του Τόπου. Το καλλιτεχνικό εργαστήρι βρίσκεται εδώ κάνοντας ένα σημαντικό βήμα στην ανόρθωση και πλάση του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου της περιοχής , κοιτάζοντας με ιδιαίτερο ζήλο το ευαίσθητο αυτό κομμάτι της νέας γενιάς.
Δεν είναι απλή υπόθεση και ούτε απλό παιχνίδι η καλλιτεχνική Παιδεία.!
 
Εργαστήρι θεατρικού Παιχνιδιού πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή 6-7 στον ίδιο Χώρο, τον χώρο όπου μικροί και μεγάλοι είμαστε ένα και όπου
 
………τα όνειρα γίνονται μία πραγματικότητα!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: