Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Έκλεισε η συμφωνία! Στουρνάρης - Κάδωνις το καλοκαίρι μαζί στο Δελφινάριο!

Η μεγάλη συνεργασία είναι γεγονός. Γιάννης Στουρνάρης και Κάδωνις Γεωργιάδης αυτό το καλοκαίρι θα εμφανιστούν μαζί στο Δελφινάριο σε μια σπαρταριστή θεατρική επιθεώρηση.

του Στρατή Μαζίδη


Οι δύο σπουδαίοι της τεχνής του "εμπαίζω τη νοημοσύνη του λαού" έχουν καταπιαστεί με τη συγγραγή των σκετς χρησιμοποιώντας τα κείμενα αρκετών σεναριογράφων όπως του Κώστα Ξημίτη, του Γιώργου Λαρατζαφέρη και του Αντώνη Τραλαμαρά.

Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τις πρόβες και δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα γέλια μου.

Φοβερή πχ η ατάκα του Κάδωνι όταν κάνει ότι αναρωτιέται για όσους έλεγαν ότι θα πάει στη Νέα Υποτιθεμενοδημοκρατία "έχουν σώας τας φρένας; Αναρωτιέμαι πραγματικά" και μετά να δείχνει τη μεταπήδησή του.

Κι αναρωτήθηκα πραγματικά με το ταλέντο αυτού του παιδιού. Ή όταν κορόιδευε τον Τραλαμαρά και τον έλεγε ψεύτη ενώ μετά τον αναβάθμιζε σε εθνικό ηγέτη. Μιλάμε για πολύ γέλιο παιδιά!

Αλλά και ο Στουρνάρης έβγαζε κάτι.

Λύθηκα στα γέλια όταν δήλωσε πιο αριστερός από πολλούς ή σαν είπε πως δε θέλει να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα.

Το τρομερό ήταν όταν άρχισε να συγκινείται σε ερώτηση και καλά δημοσιογράφου πότε αισθάνθηκε να λυγίζει και αυτός παραδέχθηκε πως έκλαψε όταν τον μάλωσε ο γερμαναράς ο Οξώιμπλε!

Το γέλιο ανεβαίνει επικίνδυνα όταν ο Στουρνάρης λέει ότι θα βγούμε στις αγορές με το σκετς να τον θέλει να βγαίνει στη λαϊκή και το πλήθος να του πετά τομάτες, μελιτζάνες και αγγούρια.

Και φυσικά το φινάλε ήταν φοβερό. Κλήθηκαν και καλά οι δύο υπουργοί, που τους υποδύονται ο Κάδωνις με τον Στουρνάρη, να αποφασίσουν λέει αν θα πέσει η τιμή του πετρελαίου να ζεσταθεί ο φτωχός λαός. Και εκεί ο Στουρνάρης λέει δεν μπορούμε γιατί θα ζεστάνουν μέσα στο καταχείμωνο οι πισινάτοι τις χαβούζες του με τον Κάδωνι να σκύβει και να του βγάζει το καπέλο.

Πωπω! Σταματάω γιατί όσο το θυμάμαι, κατουριέμαι από τα γέλια! 'Η ΤΑ ΝΕΥΡΑ;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: