Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Αποκαλυπτήρια: Ποιος είναι ο...πορφυρογέννητος υπουργός που έκανε "σαματά" στην Πάολα - VIDEO

Τι κι αν το ποσοστό της ανεργίας συνεχώς αυξάνεται, με τις τσέπες όλων μας να είναι άδειες; Τι κι αν ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά αδυνατούν πολλές φορές να αποκτήσουν και τα στοιχειώδη για τη διαβίωσή τους; Κάποιοι υπουργοί του δίνουν και καταλαβαίνει.
 
Ο γνωστός υπουργός επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η γνωστή αοιδός Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης, και έκανε χωρίς υπερβολή μεγάλη… ζημιά.
 
Ο λουλουδοπόλεμος έδινε κι έπαιρνε, με πρώτο και καλύτερο τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια!



Τα σχόλια από τα γύρω τραπέζια δεν σταματούσαν, καθώς μόνο ως προκλητική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά του «γλεντζέ» Μ. Βαρβιτσιώτη. Ο υπουργός Ναυτιλίας, μάλιστα, συνοδευόταν από μια καλλίπυγο κυρία!

 
 
ΣΧΟΛΙΟ Α.Α. - Κι επειδή όλο και κάποιος εμετικός νεοραγιάς (από τους γνωστούς προσκυνημένους φτωχολακέδες, δεν αναφερόμαστε στους ομοίους της "πορφυρογέννητης" κάστας του Βαρβιτσιώτη) θα βρεθεί να ψελλίσει ασυναρτησίες περί "δικαιωμάτων" και "λαϊκισμού", αρκεί να του υπενθυμίσουμε μόνο το παρακάτω για να συνειδητοποιήσει ότι η πρόκληση καθίσταται ακόμα μεγαλύτερη όταν συμπεριληφθούν τα έργα, οι ημέρες και οι κραυγαλέα επιζήμιες, για το σύνολο των μικρών και μεσαίων κοινωνικοοικονομικών στρωμάτων, θέσεις-δηλώσεις του καθενός:
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ; ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ;
ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣΠΑΣΙΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ: Ν Α Ι ΣΕ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

AΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ , ΤΕΜΠΕΛΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ , ΜΑΜΟΘΡΕΠΤΟ , ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΩ ΒΛΑΜΕΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΞΕΙΣ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ "ΚΟΠΟ" ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ?? ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ , Η ΒΡΗΚΕΣ ΠΑΤΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΛΙΑΠΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΦΑΓΑΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ???????