Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ ΤΡΙΤΑΙΑΣ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΧΙΟ

 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ ΤΡΙΤΑΙΑΣ
 
                                                                                                                  Ιτέα 03.09.2013
                                                                                                                  Αριθ. Πρωτ…..
Αγαπητά μας Μέλη,
                                          Μετά  τις καλοκαιρινές διακοπές όλων μας  είναι ώρα για  άμεσες δράσεις και σας τις παρουσιάζουμε αμέσως.
      Σας είχαμε υποσχεθεί μια εκδρομή  σε δύο πανέμορφα νησιά του  Αιγαίου  Πελάγου μας, και ήδη προετοιμαστήκαμε  και σας την ανακοινώνουμε με πλήρη στοιχεία. Είναι η εκδρομή στα νησιά ΛΕΣΒΟΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ)   το τρίτο σε έκταση νησί της Ελλάδας μετά την ΚΡΗΤΗ και την  ΕΥΒΟΙΑ και το δεύτερο νησί είναι η ΧΙΟΣ.
      Έχοντας υπ όψιν μας τις οικονομικές δυσκολίες  του καιρού μας αλλά και τις απαιτήσεις των Μελών μας για  να επισκεφτούμε αυτά τα νησιά καταφέραμε και πετύχαμε ένα ιδιαίτερο  και σημαντικό πρακτορείο  με τις οικονομικότερες τιμές που θα μπορούσαμε να πετύχουμε.
Θα αναφερθούμε  επιτομικά στο Πρόγραμμα και όσοι εγγραφούν θα πάρουν το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
Αναχώρηση λοιπόν στις 7/10/2013 από το γραφείο μας στις 4 το απόγευμα με κατεύθυνση το λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο . άφιξη στην ΜΥΤΙΛΗΝΗ την επομένη το πρωί  και επιβίβαση σε πολυτελές ΠΟΥΛΜΑΝ  που θα μας συνοδεύει  σε όλες τις ξεναγήσεις στο νησί  μαζί με διπλωματούχο ξεναγό. Μετά από τρείς διανυκτερεύσεις στην ΜΥΤΙΛΗΝΗ  το βράδυ της  11/10/2013 θα αναχωρήσουμε ατμοπλοϊκώς για την ΧΙΟ και  θα είμαστε στην ΧΙΟ γύρω στις 11 το βράδυ . Διανυκτέρευση και μετά το πρωινό  αρχίζουμε την ξενάγηση στο νησί πάλι με πολυτελές ΠΟΥΛΜΑΝ  και Διπλωματούχο Ξεναγό .Διανυκτέρευση και συνέχιση της ξενάγησης και την επομένη  13/10/2013. Το βράδυ της ίδιας ημέρας αναχώρηση από ΧΙΟ για Πειραιά και άφιξη στις 14/10/2013 το πρωί  στις 7 και θα μας περιμένει το ΠΟΥΛΜΑΝ για επιστροφή στην ΙΤΕΑ.  
  Η τιμή για  τα ανωτέρω  δηλαδή  σε αριθμημένη οικονομική Θέση (θέσεις ΠΟΥΛΜΑΝ) στα καράβια, τα Ξενοδοχεία 3 και 4 * με Πρωινό  (μπουφέ)  οι ξεναγήσεις και τα ΠΟΥΛΜΑΝ στα νησιά, σε δίκλινα η τρίκλινα δωμάτια  στα Ξενοδοχεία και η μετάβασης μας  από ΙΤΕΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ και επιστροφή ΙΤΕΑ  είναι 340 € (τριακόσια σαράντα €.).   Σας ενημερώνουμε επίσης για όσους επιθυμούν  δίκλινη  εξωτερική  καμπίνα από ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ και  από ΧΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ θα πρέπει να το δηλώσουν και θα επιβαρυνθούν οι ίδιοι κατά άτομο με 55 €  και για τετράκλινη Καμπίνα στα Πλοία  πάλι εις  ΜΥΤΙΛΗΝΗ και από ΧΙΟ η επιβάρυνσης κατά άτομο θα είναι 30 €., και επαναλαμβάνουμε θα πρέπει να το δηλώσουν κατά την εγγραφή τους.
Σας  επιφυλάσσουμε μία έκπληξη.  .Την 10/10/2013 ημέρα Πέμπτη  θα είναι ελεύθερη στην πόλη της Μυτιλήνης η για όσους θέλουν  προαιρετικώς θα γίνει μία εκδρομή Μονοήμερη στην Τουρκία ΑΙΒΑΛΗ και ΠΕΡΓΑΜΟ που πάλι θα μας ξεναγήσει ΠΟΥΛΜΑΝ με συνοδό αρχηγό  και με προσφορά γεύματος στην ΠΕΡΓΑΜΟ. Αυτή η εκδρομή θα στοιχίσει κατά άτομο 45 € και βέβαια θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την εγγραφή σας.
      Σε όλα τα ανωτέρω δεν περιλαμβάνονται είσοδοι σε Μουσεία ,  Ποτά  κ.λ.π. για αυτό καλό είναι να έχετε μαζί σας τις Κάρτες Πολιτισμού για να τις χρησιμοποιήσουμε όπου τις δέχονται.
      Για την εγγραφή σας θα πρέπει να δηλώσετε  μέχρι τις 15/09/2013 καταβάλλοντας 200€ Προκαταβολή  και τα υπόλοιπα χρήματα θα πρέπει να καταβληθούν μέχρι τις  25/09/2013, στο γραφείο μας που θα είναι πάντοτε ανοικτό 10- 11 κάθε πρωί εργάσιμες ημέρες.
      Τηλ Επικοινωνίας κα Σοφία Μανωλιουδάκη Κιν. 6974026580  και Γεώργιος Κουτσούκος  Κιν. 6973764486.
                          Ευχαριστούμε,
 Η Πρόεδρος                                                         Ο Γραμματέας
Σοφία Μανωλιουδάκη                                          Γεώργιος Κουτσούκος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ..
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
ΡΕ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΛΕΞΗ.