Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕ ΦΩΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΦΩΚΙΚΗΣ ΓΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φωκίδας για πρώτη φορά διοργανώνει την Έκθεση με την ονομασία «1η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ  ΦΩΚΙΚΗΣ ΓΗΣ»  από 17 έως 20 Οκτωβρίου 2013 στο κλειστό γυμναστήριο Άμφισσας «ΧΡΗΣΤΟΛΙΑΣ ΚΑΜΠΕΡΑΚΗΣ».

     Στην Έκθεση θα μπορούν να συμμετάσχουν, τόσο τα εγγεγραμμένα μέλη του Επιμελητηρίου Φωκίδας, όσο και αγρότες παραγωγοί αγροτικών προϊόντων. Ενδεικτικά, οι κατηγορίες παραγωγών- επαγγελματιών που μπορούν να συμμετάσχουν, είναι όσοι ασχολούνται με  ΕΛΙΕΣ, ΛΑΔΙ, ΚΡΑΣΙ, ΤΣΙΠΟΥΡΟ, ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΜΕΛΙ, ΕΙΔΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, ΒΟΤΑΝΑ, ΦΥΤΩΡΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, κλπ. Επίσης, μπορούν να συμμετάσχουν έμποροι, ή κατασκευαστές, που έχουν είδη συσκευασίας, αγροτικά εργαλεία και εξοπλισμό, επιχειρήσεις κέτερινγκ και εστιατορίων που θα αναδεικνύουν τις τοπικές παραδοσιακές  γεύσεις με βάση τοπικά προϊόντα, καθώς και επιχειρήσεις που ασχολούνται με γεωπονικές, κτηνιατρικές, κ.α υπηρεσίες.

     Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, γνωρίζοντας ότι, ο χρόνος μας πιέζει, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην Έκθεση με γνώμονα την ανάδειξη όλων αυτών των προϊόντων  που παράγει η Φωκίδα,  ώστε όλοι μας να επωφεληθούμε από την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης και να αποκομίσουμε το ανάλογο όφελος,  εφόσον θα έχουμε καταφέρει να αναδείξουμε τα προϊόντα μας, τόσο στη χώρα μας , όσο και στο εξωτερικό.

Αιτήσεις Συμμετοχής έως Δευτέρα 07/10/2013


OΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜ/ΡΙΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝ. ΓΑΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: