Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ «ΒΡΑΧΑΚΙΑ»

Ευτυχώς που υπάρχει και η περιφερειακή ενότητα Φωκίδας και διοργανώνει καμιά εκδήλωση, γιατί στις δύσκολες μέρες που περνάμε απεδείχθη πως ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεφύγει για λίγο απ' τα προβλήματα που τον απασχολούν.
 
Πλημμύρισε χθες βράδυ η ακτή "βραχάκια"από κόσμο κάθε ηλικίας, που απόλαυσε κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι τους ήχους παλιών και καινούργιων Ελληνικών τραγουδιών, σιγοτραγουδώντας μαζί με τους καλλιτέχνες.
 
Αν η περιφερειακή ενότητα δεν διοργάνωνε αυτές οι δυο μουσικές εκδηλώσεις («Δίπλα στο ποτάμι» και η χθεσινή στα «βραχάκια») στην Ιτέα και φέτος θα υπήρχε απόλυτη πολιτιστική και μουσική «νέκρα».
Ο δήμος και η δημοτική ενότητα απέδειξαν για άλλη μια χρονιά πως, ή είναι ανίκανη, ή ενδιαφέρονται μόνο για μικρόφωνη και εξέδρες παρελάσεων.
Και μη τρέξουν να πουν κάποιοι πως δεν υπάρχουν χρήματα, γιατί όπως πληροφορηθήκαμε η χθεσινή συναυλία κόστισε ελάχιστα.
Και να φανταστείτε ότι βρισκόμαστε οκτώ μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές. Η επόμενη θητεία των δημοτικών άρχων θα είναι πενταετής.Φανταστείτε αν επανεκλεγούν που θα μας «γράψουν».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: