Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Το έγγραφο της συμφωνίας με τη CIA που υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πρίν ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ!


Πρόλογος από τον Πύρινο Λόγιο
Όσο προχωράει η σήψη του πολιτικού πτώματος του ΠΑΣΟΚ, τόσο μεγαλύτερη είναι η βρώμα που αναδύεται! Όσοι έχετε διαβάσει το ιστορικό μου πόνημα "Από τον Εφιάλτη των Θεμοπυλών στον Παπακωνσταντίνου του Μνημονίου (Μέρος Δ΄ "Ανδρέας Παπανδρέου"), ίσως και να νομίσατε οτι τα στοιχεία που είχα παραθέσει για την προδοσία του Ανδρέα Παπανδρέου και τις σχέσεις του με τη CIA ενδεχομένως και να ήταν ελλειπή, παρά την αφθονία των πηγών μου, τις οποίες και είχα αναρτήσει στο τέλος του άρθρου.
Σήμερα, σας παρουσιάζουμε κι άλλα στοιχεία, που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας, οτι ο Ανδρέας Παπανδρέου ΕΣΤΗΣΕ το ΠΑΣΟΚ κατ΄ εντολήν των ξένων για να ελέγξει τη μεταπολίτευση και την περεταίρω πορεία της Ελλάδας, για να μην κινδυνεύσουν ποτέ στην πραγματικότητα τα αμερικανικά συμφέροντα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και φυσικά του οτι ο Παπανδρέου δεν επιθυμούσε τίποτε άλλο παρά μόνο την εξουσία και με ποιόν τρόπο θα την κράταγε εσαεί. Το έγγραφο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος" και το υπέγραφε ο δημοσιογράφος Γεώργιος Α. Λεονταρίτης.
Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα στο ηλεκτρονικό περιοδικό ISTORIES.GR απ΄ όπου και η αναδημοσίευσή του στο μπλόγκ μας.
Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολείστε με το 3 τοις εκατό

Ανώνυμος είπε...

Πως τελικά αποδεικνύεται πως φαίνεστε πολύ λίγοι με αυτά που γράφετε..Βρε ανεγκέφαλα ζώα, αν ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν με την CIA, τότε γιατί έδιωξε τις αμερικανικές βάσεις από την Ελλάδα;; Γιατί δημιούργησε αντιαμερικανική πολιτική;; Γιατί συχαινόταν ακόμη και να τους δει;;

Νούμερα εε νούμερα.Καλά κάνετε και χτυπάτε το σημερινό ΠΑΣΟΚ γιατί αυτό δεν είναι το ΠΑΣΟΚ μας,αλλά όχι να χτυπάτε και τον Ανδρέα.Αυτό πάει πάρα πολύ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 3% ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ , ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ Η ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Η ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ , ΣΤΟΝ ΞΕΝΗΤΕΜΟ, ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ !!!! ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤV ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ , ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΦΥΡΑΚΙ !!! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιεύοντας τέτοια σάπια άρθρα που προέρχονται από το βρώμικο 89 αποδεικνύετε οι:
1. Δεν είσαστε ανεξάρτητοι αλλά βαμμένοι δεξιοί προερχόμενοι από ταγματασφαλίτικες οικογένειες
2. Προσβάλλετε τον μεγαλύτερο πατριώτη ηγέτη χωρίς κανένα ντοκουμέντο αλλά βγάζετε την κακία σας
3. Αυτοί που τα δημοσίευαν τοτε (ΡΙΖΟς ΓΡΥΛΆΚΗς ΚΛΠ.) έχουν ομολογήσει δημοσίως ότι ήταν κατασκευασμένα και ψευδή από την ΕΥΠ και έχουν ζητήσει συγγνώμη.
Αλλά εσείς το βιολί σας

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Αντρέας Παπανδρέου ήταν πατριώτης, εμείς είμαστε οι δώδεκα απόστολοι.

ΥΓ1 Δεξιός δεν υπήρξα ποτέ.

ΥΓ2 Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε με πρόσχημα την αριστερά και με τον Αντρέα ως νέο μεγάλο ηγέτη. Ως μαρμαρωμένο βασιλιά..... αυτά γούσταρε ο λαός κι αυτά του έδωσαν. Ήξερε πώς να τους χαϊδέψει τα αυτιά. Έκανε και κάποια καλά, δε λέω.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ! ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΚΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ 500.000.000 ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ! ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΓΕΓΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΠΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ "ΚΟΛΟΣΠΙΤΟ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ! ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ??? ΔΕΝ ΛΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ 12 ΕΤΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΟΥ ΜΕ 200.000.Ο00 ΔΡΑΧΜΕΣ {1983-84} ! ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ κ.λ.π. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΒΙΛΕΣ κ.λ.π.? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ !!! ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ζητω το πασοκ κουφαλεσ του 2 στης εκατο ζητωωωωωωωωωωωω

Ανώνυμος είπε...

Για τον φιλο των 8.47 ξεχνας οτι στο βρωμικο {για την κλικα σου} 89 για μια ψηφο δεν μπηκε φυλακη ο κατα τα αλλα ηγετης σας ! Μηπως ξερεις να πεις στον κοσμο πως λεγεται αυτος που με το ετσι θελω σε βαζει στο ΔΝΤ ? Αυτος που με το ετσι θελω που σου βαζει φορο στο σπιτακι σου που με κοπο και βασανα το απεκτισες ? Πως λεγεται αυτος που με το ετσι θελω απειλουσε οτι θα κατεβασει τους διακοπτες της ΔΕΗ ? κ.λ.π. " Φ Α Σ Ι Σ Τ Α Σ " !!! Πες μας τωρα και που θα ειναι ο χοντρομπενι ο προεδρος σας μετα τιε εκλογες που οπως φαινεται ειναι αμφιβολο το αν θα μπειτε στη Βουλη ??? Εκτος κι αν το παιξετε σαν την ΑΕΚ , 3η εθνικη για να γλειτωσετε ! Ο Λαος εχει μνημη και μαλιστα γερη οσα χρονια και να περασουν ποτε δεν θα ξεχασει τους Παπανδρεου και πως κατεστρεψαν και ξεπουλησαν την ΕΛΛΑΔΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΩΝ 2.39 ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΩΣ ΚΑΤΡΟΚΑΝΑΤΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ? ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ! ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΝΕ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ! ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ CIA ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΣΒΗΣΕΤΕ ΜΕ ΜΠΛΑΝΚΟ η ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ !!!!

Ανώνυμος είπε...

http://vimaiteas.blogspot.gr/2013/08/blog-post_7644.html

Αφιερωμένο σε όλους απόγονοι ταγματασφαλιτών... Καλή συνέχεια στο ψεύτικο όνειρό σας!!Όσο και να προσπαθήτε ο Ανδρέας ήταν ένας και μοναδικός και αυτό θα ισχύει για πάντα..

Άντε καληνύχτα και καλή κατοχή να έχουμε με κάτι τέτοιους σαν και εσάς!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού το προλογίζει το άρθρο ο Πύρινος Λόγιος τέρμα όλα αλήθεια.

Αντρέας Παπανδρέου 666 Εβραίοι ΣΙΑ και τα μυαλά στα κάγκελα.

Το όνομα του προ-προ-τελευταίου πρωθυπουργού που μας πήγε να μας τρελάνει με το δημοψήφισμα είναι Γεώργιος Παπανδρέου και όχι Τζέφρι.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 7.40 ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΣ κ.λ.π. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ! ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΝΤΑΝΙ ΤΟΥ Ο ΤΖΕΦΡΙ !!! ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

"Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα"... αυτό ακριβώς μου θυμίζετε και οι μεν και οι δε.... γιατί αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση σε λίγο θα μιλάμε πραγματικά για ξένο και ξεπουλημένο αχυρώνα...
Αντί να κάθεστε λοιπόν και να τσακώνεστε για τα κόμματα που όλα ανεξαιρέτως συντέλεσαν στην κατατροφή της χώρας και τους πολιτικάντηδες που έπαιξαν και έμαθαν -αποδεδειγμένα πια- την πολιτική τους στην πλάτη όλων υμών κοιτάξτε να 'μονιάσετε μπας και σωθεί το καράβι έστω και την ύστατη στιγμή.
Αρκετά πια με το "διαίρει και βασίλευε" καθότι "η ισχύς εν τη ενώσει"!
Είναι τόσο δύσκολο πια να το καταλάβετε;;;