Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΑΜΦΙΣΣΑ: Ξεκάθαρος ο Πάνος Καμμένος για τις αποζημιώσεις των αγροτών


Ο Πάνος Καμμένος αφού επισκέφθηκε τον Ελαιώνα για να αντικρίσει τις καταστροφικές ζημιές που υπέστει ο Τόπος , προγραμμάτισε μία ανοιχτή συνομιλία με τον λαό της περιοχής.
Έτσι μέχρι και αυτήν την ώρα πραγματοποιείται μία συνομιλία με αγρότες αλλά και πολίτες του Νομού με τον Πρόεδρο του πολιτικού Κόμματος Ανεξαρτήτων Ελλήνων και το κλιμάκιό του , Πάνο Καμμένο , ως αναφορά την καταστροφή του Ελαιώνα της 5ης Αυγούστου. Ακούγονται σημαντικές αλήθειες και προσπαθεί να δωθεί μία σειρά των γεγονότων όσων αναφορά τον παραπληροφορημένο διασυρμό του.
Επίσης ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ...
Είναι σημαντικό να σχολιασθεί πως η συγκεκριμένη συνεδρίαση μέχρι και αυτήν την ώρα έχει μια επιτυχημένη έκβαση καθώς η παρουσία -και όχι απουσία των κατοίκων του Νομού σε σχέση με τον Απολογισμό του Δημάρχου του Δήμου Δελφών της 26/8 δηλ. 2 μέρες πριν- ήταν αισθητή.
Ο Χάρης Μαρκάτος σημειώνει μέσα από την εκπομπή ''Προβληματισμοί" αυτήν την Τετάρτη 28/8 ότι οι τοποθετήσεις του Δημάρχου στο θέμα των "αποζημειώσεων" δεν ήταν ξεκάθαρες όμως εδώ από την πλευρά του Καμμένου γίνεται μια προσπάθεια μέσω του Νομικού του Επιτελείου για την περαίωση των ανοιχτών λογαριασμών που δημιουργήθηκαν από την γενομένη καταστροφή.
Σίγουρα όπως τόνισε και ο Δήμαρχος του Δήμου Δελφών στον αμφιλεγόμενο Απολογισμό του , το βάρος δεν πρέπει να δωθεί μόνο στο "φυτικό" κομμάτι της ζημιάς.Ας σημειωθεί πως έχει συντάξει μια επιστολή που ανακοίνωσε ότι θα αποσταλλεί προς την Unesco για να γνωστοποιηθεί το γεγονός και να ληφθούν ευθύνες και αποφάσεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό που "Τιτλοφορεί" τον Ελαιώνα μας υπό την Αιγίδα του...
Ευελπιστούμε πέραν των εκλογών που... Καταφθάνουν~> οι ενέργειες που γίνονται να βρούν υλική και πνευματική ανταπόκριση , να μην μείνουν μόνο στα λόγια και να δικαιωθεί ο Τόπος και το "προσωνύμιό" που του έχει αποδωθεί από την Unesco...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!?!
(ή όλα για χάρην ενός ψήφου και μίας Κάλπης!!!?!!) ....
Βιβή Μαρκάτου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σε απλα ελληνικα χθες ενημερωθηκαν ολοι για το μελλον των αποζημειωσεων
θα περιμενουμε απο τη συνκυβερνηση το αποτελεσμα
να μη γινουμε χιος