Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

“Φταίνε οι αγρότες για την πυρκαγιά του ελαιώνα” επιμένουν τα μπλε και πράσινα ντόπια παπαγαλάκια!


Προσπαθούν λοιπόν, οι εγκάθετοι και λιγόψυχοι υποτακτικοί του συστήματος να διαδίδουν εκεί που μπορούν ότι ουδεμία ευθύνη έχει η πολιτεία για την πυρκαγιά του ελαιώνα της Άμφισσας αλλά, φταίνε οι αγρότες.
Δηλαδή, οι αγρότες δεν πρόσεξαν και άφησαν την περιουσία τους στην τύχη μια περιουσία που για πολλούς από αυτούς ήταν και η μοναδική πηγή εσόδων. Μια περιουσία που κληρονομήσαν και αγάπησαν ή την απέκτησαν με πολύ κόπο.
Οι βολεμένοι λοιπόν του συστήματος, για να επανέλθω στα παπαγαλάκια, αφού πήραν εντολές από τους μέντορες τους μετά την πυρκαγιά, προσπαθούν να διασπάσουν τους αγρότες και κατ επέκταση την τοπική κοινωνία για το ποιος ευθύνεται για την καταστροφή. Μόνο οι πραγματικοί υπεύθυνοι δεν φταίνε; Υπεύθυνοι που δεν παρουσιάστηκαν σε καμία συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οι αγρότες.
Δεν έδωσαν το παρόν σε καμία επίσκεψη βουλευτών που επισκεφτήκαν τη πληγείσα περιοχή, αυτοί που φοβούνται να πάρουν επίσημη θέση και προσπαθούν να βρουν το εξιλαστήριο θύμα.
Πρόταση πολλών είναι, προς τα μπλε και πράσινα παπαγαλάκια συμπεριλαμβανομένων και αυτών που τα καθοδηγούν, να καλέσουν δημόσια συγκέντρωση και να πουν στους "αγρότες,εσείς φταίτε".
Τολμάτε; Άντε να δω! Η κοινωνία ξύπνησε!
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ποιος φταιει ρε ΜΑΛΑΚΑ???

Ανώνυμος είπε...

από μαλάκα: αυτοί που σε πληρώνουν φταινε ρε παπαγαλε!!!!!... άντε και ξεκουβάλα .... αντε και ρώτα τους "δίπλα" σου είναι

Ανώνυμος είπε...

Εμενα δεν ειναι κανενας διπλα μου και δεν ανηκω σε κανεναν.
Εσυ και η παρεα σου γλυφεσε στα κόμματα και στα αποκοματα και στους καμμενους ελληνες

Ανώνυμος είπε...

α... ξεχασα να σου πω οτι απο την νεα δημοκρατια σε διωξαμε δεν εφυγες και ξερεις γιατι