Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Αντιπρόσωπος CITROEN την κοπάνησε με τις προκαταβολές πελατών


Θύματα αντιπροσώπου της CITROEN στο Παλαιό Φάληρο έχουν πέσει τουλάχιστον δέκα πελάτες, οι οποίοι είχαν καταβάλει μερικές χιλιάδες ευρώ ο καθένας τους ως προκαταβολή για την αγορά αυτοκινήτου, το οποίο δεν απόκτησαν όμως ποτέ. Αντιθέτως, οι εκπρόσωποι της εταιρίας με την επωνυμία Γ. ΧΝΑΡΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ», Καλλιόπη Χναράκη, Γρηγόρης Χναράκης κι Αντώνης Χναράκης, οι οποίοι κατηγορούνται για απάτη και υπεξαίρεση, έγιναν άφαντοι, με πληροφορίες του www.koutipandoras.gr  να τους θέλουν να βρίσκονται ήδη στα Σκόπια.
Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί η στάση της «μητρικής» CITROEN ΕΛΛΑΣ (ελέγχεται από την οικογένεια Συγγελίδη), η οποία μολονότι γνωρίζει το πρόβλημα εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες, κωλυσιεργεί ως προς την επίλυσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.koutipandoras.gr , η ίδια αποποιείται των όποιων ευθυνών της, ισχυριζόμενη πως η αντιπροσωπεία του Παλαιού Φαλήρου παράγγελνε τα αυτοκίνητα στο όνομά της κι όχι σε αυτό των πελατών. Στην επίσημη απάντησή της, πάντως, στην ιστοσελίδα μας τονίζει πως θα συμπαρασταθεί στο μέτρο του δυνατού στα θύματα προκειμένου να επιλυθεί το θέμα.
Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση πελάτη ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την αντιπροσωπεία «Γ. ΧΝΑΡΑΚΗΣ» τον περασμένο Φεβρουάριο για αγορά αυτοκινήτου, με τον τελευταίο να εμφανίζεται και να δηλώνει πως ενεργεί κατ’ εντολή και για λογαριασμό της CITROEN ΕΛΛΑΣ. Σε αυτό το πλαίσιο υπόγραψε σχετικό συμφωνητικό παραγγελίας με συνολική τιμή αγοράς περίπου 13.500 ευρώ. Ο πελάτης κατέβαλε ως προκαταβολή ένα συνολικό ποσό σχεδόν 8.000 ευρώ. Ο ίδιος έλαβε την υπόσχεση πως το αυτοκίνητο θα του παραδιδόταν μέχρι τέλος Μαρτίου και πως οι διαδικασίες για αποκέρωση κι εκτελωνισμό βρίσκονταν στην τελική τους φάση.
Όταν, όμως, ο πελάτης επισκέφτηκε την αντιπροσωπεία προκειμένου να ενημερωθεί για την παραλαβή του αυτοκινήτου του, βρέθηκε προ δυσάρεστης έκπληξης: διαπίστωσε ότι η εταιρία είχε κλείσει κι άπαντες είχαν γίνει άφαντοι. Γι’ αυτό κι ο ίδιος, όπως και τα υπόλοιπα θύματα, έχει ξεκινήσει δικαστικό αγώνα προκειμένου να βρει το δίκιο του.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΚαλά θα κάνει ο Γρηγόρης να δώσει τις οποιες εξηγήσεις οφείλει να δώσει, γιατί είναι γεγονός πως με την σιωπή του επισημοποιεί και αποδέχεται τις πράξεις του!!! Εδώ φαίνεται πως καταχράσθηκε αντε να λέμε περίπου 100.000 Ευρώ!!! Αν είναι φυγόδικος για 100.00, τότε είναι ""ψιλοκλεφτρόνη""
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!