Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κας ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ.

Πανοραμική άποψη της Πολυδρόσου. Το χωριό αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή διαμονής για όσους θέλουν να αποφύγουν την πολυκοσμία και τον θόρυβο των πιο κοσμικών οικισμών του Παρνασσού, όπως η Αράχοβα.
Ασπασία Π. Μανδρέκα
Βουλευτής Νομού Φωκίδας 
Γραφείο Τύπου

 

                                                      

                                                    
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ.
 
Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί με Δελτίο Τύπου, η Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ασπασία Μανδρέκα, κατέθεσε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 8788/22-3-2013 Κοινοβουλευτική Ερώτησή της προς τον κ. Υπουργό των Οικονομικών σχετικά με την «Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων των οικισμών της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού Φωκίδας». Στην Ερώτηση αυτή, δε, έλαβε την υπ’ αριθμ. πρωτ. ΔΤΥΔ’ 1064864 ΕΞ 2013/12-4-2013 Απάντηση με την οποία ο αρμόδιος Υπουργός «άφηνε ανοιχτό» το θέμα της αναπροσαρμογής σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Στα πλαίσια όμως της αναπροσαρμογής των Αντικειμενικών Αξιών δίνεται η δυνατότητα για επανεξέταση και καθορισμό τιμών που να ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται στην αγορά των ακινήτων, πράγμα που μπορεί να σημαίνει και μείωση αυτών, όπου απαιτείται, εφόσον ξεπερνούν τις εμπορικές τιμές».

Κατόπιν αυτών η Βουλευτή Φωκίδας προέβη και στις εξής ενέργειες:

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

1 σχόλιο:

Π.Λ. είπε...

ΙΔΟΥ!! Η Υψηλή πολιτική τέχνη της γνωστής παλιομοδίτικης Μαυρογιαλούριας πολιτικής τακτικής σκέψης.
Ενώ ψηφίζουμε την σχιζοφρένια ως φορολογικό νόμο με γνώμονα την αύξηση των εσόδων.. τρομάρα μας....κατόπιν κάνουμε "ερωτήσεις" με τις οποίες αποβλέπεται ξεκάθαρα ο ιδεοτελής στόχος (ναι!! και σαφώς κάνω δίκην προθέσεων) της συγκράτησης των όποιων ψήφων έχουν απομείνει στο δισάκι της βουλευτού μας....
Αυτή η συμπεριφορά λίαν επιεικώς και ασφαλώς μπορώ να πω και να την χαρακτηρίσω ,..ότι συγκαταλέγεται αλλά και αποτελεί το «όνειδος» της επαρμένης κακουργίας.
Εσείς δεν μπουχτίσατε πια με την πολιτική συμπεριφορά της σοφιστείας, τις τιπολογίες, τους εξυπνακισμούς, τα κούφια λόγια και τους αυθάδεις χαμαιλεοντισμούς???
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!