Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ VIDEO

Πολίτες στο Προσκήνιο
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 29/6/2013
Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Πέμπτη 27-6-2013 στο πνευματικό κέντρο Άμφισσας άλλη μία εκδήλωση της δημοτικής μας κίνησης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ».
Με κεντρικό ομιλητή  τον Σάκη Τεμπονέρα, εργατολόγο, εξειδικευμένο στα συνταξιοδοτικά ζητήματα, ξετυλίχθηκαν με πλήρη επάρκεια τα νέα δεδομένα για τους εργαζόμενους. Η συμμετοχή των πολιτών με ερωτήσεις και τοποθετήσεις συμπλήρωσε και εμπλούτισε την όλη προσπάθεια .
Επειδή για μας η γνώση είναι δύναμη και προκειμένου να ενημερωθούν όσοι εργαζόμενοι ενδιαφέρονται, αναρτήσαμε βίντεο με την εισήγηση, αλλά και χαρακτηριστικά αποσπάσματα από απαντήσεις σε ερωτήσεις για το συνταξιοδοτικό, το εφάπαξ, εργασιακά κτλ  στις παρακάτω διευθύνσεις .

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια πραγματικά καλή και ενημερωτική εκδήλωση. Ο Σάκης Τεμπονέρας τιμητής του ιστορικού ονόματός του, με μεγάλη γνώση του αντικειμένου των συνταξιοδοτικών και εργατικών θεμάτων απήντησε σε όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους. Η παρουσίαση της ομιλίας σε βίντεο με θεματικές ενότητες,ανά κατηγορία, που βοηθούν τους ενδιαφερόμενους που δεν ήσαν παρόντες,να έχουν απαντήσεις στα δικά τους ερωτήματα είναι πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκπληκτικής αυτής εκδήλωσης και σε αυτούς που επιμελήθηκαν τα βίντεο. ΄Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Σάκη Τεμπονέρα που αφιλοκερδώς και όποτε του έχει ζητηθεί μας τιμά με την παρουσία του.