Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Συνωμοσία Παπανδρέου – Ραγκούση βλέπει ο Άδωνις κι ο Βενιζέλος συμφωνεί!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

Οι κ.κ. Γ. Παπανδρέου και Γ. Ραγκούσης κατονομάζονται ως «συνωμότες» παρουσία του σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος υπερθεματίζει!
Του Λουκιανού Κάλλιμπαν
Στοιχεία για τη μαύρη προπαγάνδα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή παρουσιάστηκαν στην προανακριτική επιτροπή που εξετάζει την υπόθεση Λαγκάρντ αλλά κάποιοι φρόντισαν να αποσιωπήσουν το απόμαχο απόσπασμα. Ο διάλογος του Αδώνιδος Γεωργιάδη και του Ευάγγελου Βενιζέλου όμως αποκαλύπτει πολλά…
Το πολιτικό σύστημα σείεται ύστερα απ’ όσα συζητήθηκαν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Λαγκάρντ. Πέρα από τα φραστικά επεισόδια και τους τριτοκοσμικούς διαλόγους, την ημέρα που εξετάσθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ειπώθηκαν πολύ σοβαρά πράγματα.
Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης διετύπωσε τον ισχυρισμό ότι διαθέτει στοιχεία γιασυνεχείς επαφές του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γιώργου Παπανδρέου και στενού συνεργάτη του, με γνωστό δημοσιογράφο. Στόχος φαίνεται να ήταν η απαξίωση του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή στην κοινή γνώμη με γνωστές προπαγανδιστικές μεθόδους που θα τον εμφάνιζαν ως αναποτελεσματικό και αναξιόπιστο.
Το παράδοξο είναι ότι ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν εξανέστη, ούτε διαμαρτυρήθηκε, ούτε διέψευσε. Υπερθεμάτισε κι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον στενό συνεργάτη του κ. Παπανδρέου, τον κ. Γιάννη Ραγκούση!
Υποκλοπές και σχέδιο «Πυθία»
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου με τους διαλόγους ΕΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: