Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Π. Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
Ταχ. Δ/νση : Άμφισσα
Ταχ. Κώδικας: 33100
Πληροφορίες : O. Καλυβιώτη
Τηλέφωνο: 2265 352410
Fax: 22650 28714
Άμφισσα:25/04/2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
To Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. Φωκίδας ανακοινώνει και συνιστά στους καταναλωτές τις ημέρες αυτές να προσέχουν κατά την αγορά των αρνιών και κατσικιών, να υπάρχουν σ’ αυτά οι σφραγίδες ελέγχου της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας.
Να μην αγοράζουν από πλανόδιους πωλητές ή από υπαίθριες αγορές και να μας καταγελούν κάθε περίπτωση όταν διαπιστώσουν ότι τα κρέατα δεν έχουν τις σχετικές σφραγίδες, που σημαίνει ότι δεν έχουν υποστεί τον Κτηνιατρικό έλεγχο στα σφαγεία.
Οι σφραγίδες ελέγχου είναι χρώματος μπλε για τα ντόπια αρνιά και κατσίκια. Για τα αρνιά και κατσίκια προέλευσης άλλων Ευρωπαϊκών χωρών επιπλέον των σφραγίδων ελέγχου υπάρχει και σφραγίδα ιδίου χρώματος με το όνομα της χώρας προέλευσης.
Oι κρεοπώλες είναι υποχρεωμένοι να έχουν πινακίδες στο κατάστημά τους 40x30 εκατοστά όπου να αναγράφεται η χώρα προέλευσης των σφαγέντων ζώων.
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ
ΤΜ.ΚΤΗΝ/ΚΗΣ Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ
ΟΛΓΑ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αξιαγαπητη κυρια Ολγα μου,παρε Μ.Εβδομαδα εναν εισαγγελεα κ μερικους αστυνομικους κ κανε καμμια εφοδο στα περιξ που λειτουργουν πανω απο 100 υπαιθρια σφαγεια να συλλαβεται αυτα τα λαμογια τους τσοπαναρεους κ κατι αλλους που σφαζουν οι αχρειοι τα μαναρια τους κ δεν ντρεπονται που δεν νοιαζονται για την δημοσια υγεια κ προπαντος για τα δημοσια εσοδα,κ χωρις εσοδα πως θα πληρωθουμε εμεις οι δημοσιοι λειτουργοι,κ μην φοβασαι μηπως γινει καμμια φασαρια,κοτες ειναι ολοι τους,πειθηνια ανθρωπακια,να φανταστεις ποσο χεστες ειναι που ακομα δεν μας εχουν παρει με τις πετρες κ μας ταιζουν εμας κ ολο το σκυλολοι που μας περιβαλει,ασε που οταν μας βλεπουν σκοτωνονται να σηκωθουν να μας χαιρετησουν,ξερουν πολυ καλα απο πιανου υπογραφη εξαρταται το υψος των επιδοτησεων.Συνθημα μας πρεπει να γινει το 'ο νομος πρεπει να εφαρμοστει κ η παρανομια να παταχθει'.Καλο Πασχα σας ευχομαι στα παιδια κ στον κυριο Νοντα.