Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΦΩΚΙΔΑ… Τι ήρθαν να μας πουν;


Εμείς ζούμε σε άλλη χώρα
Πάνω από όλα είναι η σωτηρία της χώρας, όπως επαναλαμβανόταν διαρκώς στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε χθες το μεσημέρι από στελέχη της ΝΔ με τον Βουλευτή Ημαθίας κον Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον Βουλευτή Δωδεκανήσου Μάνο Κονσόλα, την Βουλευτή Φωκίδας κα Ασπασία Μανδρέκα, τον Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ./ Υπεύθυνο Ετεροδημοτών κο Χρόνη Ινιωτάκη και τον Τομεάρχη Φωκίδας της Ν.Δ. κο Θεόφιλο Καραχάλιο.
Τα στελέχη της ΝΔ εξορμούν τις τελευταίες μέρες σε όλη την ελληνική περιφέρεια, καθώς με κεντρική γραμμή επιχειρούν στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου και εν όψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, να εκτονώσουν τις αντιδράσεις.
Ρεπορτάζ από τη συνέντευξη τύπου της ΝΔ θα φιλοξενήσουμε στο επόμενο φύλλο μας.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ το συμπέρασμα της συνέντευξης τύπου είναι ότι πάμε καλά. Έχουμε γεμίσει αισιοδοξία, κυοφορούμε την ανάπτυξη (αλλά μην το δένεται κόμπο μπορεί να είναι ανεμογκάστρια) και γενικότερα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση οικονομική από ότι το Σεπτέμβριο του 2012, όπως σαφώς αναφέρθηκε. Αυτά ως χώρα, διότι ως πολίτες εμείς βιώνουμε μια τελείως διαφορετική κατάσταση. Όχι μόνο δεν είμαστε καλύτερα οικονομικά, αλλά είμαστε δραματικά χειρότερα. Βέβαια, ο καθένας μπορεί να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο, αυτό είναι προσωπική υπόθεση. Δεν μπορούμε όμως να δεχτούμε ότι φταίνε τα κακά μέσα ενημέρωσης που σηκώνουν τους τόνους κατά μιας πολιτικής που μας έχει φτωχύνει όλους. Δυστυχώς, είτε αρέσει, είτε ενοχλεί, τα μέσα ενημέρωσης περιγράφουν καταστάσεις που οι ίδιοι οι πολιτικοί δημιουργούν. Δεν ψηφίζουν τα μνημόνια τα μέσα ενημέρωσης, ούτε είναι αυτά που αφήνουν τους καρκινοπαθείς χωρίς φάρμακα.
ΠΗΓΗ: www.orafok.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΗ: www.orafok.gr
ΠΗΓΗ: www.orafok.gr
ΠΗΓΗ: www.orafok.gr
ΠΗΓΗ: www.orafok.gr
ΠΗΓΗ: www.orafok.gr
ΠΗΓΗ: www.orafok.gr
ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο τιτλος της αναρτησης ειναι :

ΤΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ???

Εγω θα ρωτησω :

ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ????

Αρμαγεδδων

Π.Λ. είπε...

Τα τσικό της ληστοσυμμορίας βγήκαν παγανιά.
=====================================

Το «διάγγελμα αισιοδοξίας» του Αντ. Σαμαρά το οποίο φέρουν ως μπαϊράκι οι περιδεείς και ψοφοδεείς «κατώτατοι δημόσιοι υπάλληλοι» και καλοταϊσμένες ομιλούσας μακέτες βολευτάδες της συγκυβέρνησης των «ροζ» γραμμών και πολιτικών... και με το οποίο ξαμολήθηκαν και το περιφέρουν ως «καταπραϋντικό» στην οργή του χειμαζόμενου ελληνικού λαού είναι σίγουρα εμπνευσμένο από κάποιο επεισόδιο της σειράς των «μικρών Μήτσων» του Λ. Λαζόπουλου.
Όμως η θεατρική παράσταση της μνημονιακής συγκυβέρνησης των «ροζ» δεν έχει πια «θεατές»… Η ταπείνωση και ο ευτελισμός στον οποίο υποβλήθηκε η κυβέρνηση -και οι ηγεσίες των κομμάτων που τη συνθέτουν- από την «τρόικα» κατά τη διάρκεια των «διαπραγματεύσεων» (οι λέξεις έχουν απολέσει το νόημά τους), με τη βίαιη επιβολή των βουλήσεων της -ιδιαίτερα στο θέμα της απόλυσης των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και στα χαράτσια που από έκτακτα έγιναν μονιμα- αποδόμησαν και τα τελευταία αποθέματα αξιοπιστίας της συγκυβέρνησης. Για πρώτη φορά επίσημα η εκδηλωμένη βούληση του πρωθυπουργού απορρίφθηκε αυτόματα μετά τη συνάντησή του με την «τρόικα».
Αλλά το θέμα μας είναι οι «φαντασιόπληκτοι πραματευτάδες» που επισκέφθηκαν τον Νομό μας για να μας «καταπραΰνουν» με το «φως στο τούνελ» που είδε ΜΟΝΟΝ ο μονόφθαλμος Αρχηγός τους όπως ο ίδιος είπε εντός του συνεδρίου του Economist, και ..αλίμονο… και οι εν λόγω «επισκέπτες» μας συμπεριλαμβανομένης και της Ντόπιας Τάγου με την ίδια όραση χωρίς χρήση «λάμπας» ΕΙΔΑΝ! αυτό που ΕΙΔΕ ο Αρχηγός τους. Ως άξιοι λοιπόν του μισθού τους ήρθαν να μας δώσουν τα Φώτα με σκοπό πάντα να ψηφίζουν άκριτα και κατόπιν βεβαίως της εντολής της «κομματική πειθαρχίας» τα μνημόνια που «μας αλλάζουν τα Φώτα» …
Εκτενές ρεπορτάζ για την «ενημέρωση εμψύχωσης» των φτωχοποιημένων και σφόδρα εξαπατημένων από τους τσικό Βολευτάδες δεν διάβασα . Παρά ταύτα και μόνον από την επανάληψη (ως αναφέρει το άρθρο) της «σωτηρίας της χώρας» ως πρόταγμα από τους «ντελάληδες του φως στο τούνελ», προκειμένου προφανώς αυτό να αποτελέσει μέσον ερεθισμού των πατριωτικών μας αισθημάτων και συναινέσουμε στην ευαγγελιζόμενη ελέω «τροικανών άνωθεν εντολών» της σφαγής μας, νοιώθω την ανάγκη να καυτηριάσω την αναίδεια την προστυχιά και την αχρειότητα οι οποίες αποτελούν τα μεταμοντέρνα συστατικά της νέας δομής των Νεοταγών που ευκόλως χειραγωγούνται και ανενδοίαστα ρέπουν προς τον «καταδοτισμό και δωσιλογισμό» φυσικά με ουκ ευκαταφρόνητο αντίτιμο στο βαλάντιο τους αλλά και στις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Είναι εξοργιστικό και συνάμα ανυπόφορο να τολμούν να παρουσιάζονται χωρίς όρια και αναστολές ενώπιον του φτωχοποιημένου λαού οι εκπρόσωποι των φαύλων που από τη μια ΕΚΤΕΛΟΥΝ την ελληνική κοινωνία και το λαό της με τη δωσίλογη κακοήθεια του πωρωμένου φονιά και από την άλλη να «παράγουν» πλήθος ευρημάτων και ταχυδακτυλουργικών τεχνασμάτων ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ του ελληνικού λαού, αβυσσαλέας προσβολής της νοημοσύνης του.
Οι Νεοταγοί Επισκέπες μας και Εκπρόσωποι των εξαχρειωμένων Ανδρεικέλων ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΟΥΝ(Β)ΕΛΗ πρέπει να είναι τόσο νηπιακοί στο μυαλό και στην ψυχή που δεν αντιλαμβάνονται ότι ο ελληνικός λαός νιώθει απέραντη σιχασιά και οργή μόνο στο αντίκρισμά τους…
ΟΧΙ μόνο δεν μπορεί να ξεγελάσουν, πλέον κανέναν, αλλά με την παρουσία τους και μόνο στήνουν οι ίδιοι τις αυριανές «κρεμάλες» τους…


Ανώνυμος είπε...

12.57 είσαι μνημονιακό απόβλητο

Αρμαγεδδών ακριβώς! Άνοιξε η πόρτα από το μαντρί και ήρθαν ενισχύσεις τσοπαναραίων για να μαζέψουν τα έξυπνα πλέον πρόβατα συγγνώμη ψηφοφόρους