Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ;


     Βρήκαμε αυτό το άρθρο*, άλλα υπάρχουν και πολλά άλλα δημοσιευμένα στον τύπο, στα περιοδικά και στο διαδίκτυο, που αναφέρονται πως, ο τουρισμός, είναι η μόνη πηγή ανάπτυξης της οικονομίας μας. Ο Δήμος Δελφών τις μέρες των Αποκριών φιλοξένησε δημοσιογράφους από τη Ρωσία και τους ξενάγησε στα παραδοσιακά Αλευρομουτζουρώματα του Γαλαξιδίου και στην παραδοσιακή συνοικία της Χάρμαινας στην Άμφισσα. Αξιέπαινη  η κίνηση του Δήμου για Γαλαξίδι και Άμφισσα, δυο περιοχές που προσφέρουν και μπορούν να προσφέρουν περισσότερα αλλά…
ο κύριος Δήμαρχος σε κομματική συγκέντρωση (της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.) τον Δεκέμβριο του 2011 στην Ιτέα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Nafsika Palace στην τοποθέτηση του είπε: «Χωρίς ήλιο και θάλασσα, τουρισμός δεν υπάρχει». Ρωτάμε… μήπως καλυτέρα θα ήταν να φιλοξενηθούν δημοσιογράφοι και το καλοκαίρι, και να ξεναγηθούν και να φωτογραφήσουν τις παραλίες του Δήμου μας, που είναι γεμάτες λουόμενους, και τα θαλάσσια σπορ, να φωτογραφίσουν τον παγκοσμίως γνωστό Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών κάτω από τον Ελληνικό ήλιο, που τόσο λείπει όπως και η θάλασσα μας από τα βορειοευρωπαικά και κρύα κράτη, το λιμάνι με τα κρουαζιερόπλοια, τις ταβέρνες που βρίσκονται πάνω στο κύμα, αλλά και τις τόσες ομορφιές του Δήμου μας;
Ευτυχώς, έχουμε εικόνες να τους δείξουμε που να προβάλουν τον υπέροχο τόπο μας!
    Ίσως ο Δήμος,  τη στιγμή που γράφονται αυτές οι απόψεις, να έχει φροντίσει για το φετινό καλοκαίρι, μια νέα φιλοξενία δημοσιογράφων και να μην έχουμε ενημερωθεί. Θα περιμένουμε.
*ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ "ΣΑΛΩΝΑ" ΝΑ ΤΥΧΑΙΝΕ ΤΗΣ ΠΡΕΠΟΥΣΑΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΩΡΑΙΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΣΚΙΤΣΑΣ ! ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ! ΟΙ "ΜΕΛΕΤΕΣ" ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ !!!

Ανώνυμος είπε...

Κααααααααααθεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΣΚΟΝΤΑΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΒΟΛΤΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΡΚΩΔΗ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ.
ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!!!

cybersurfer είπε...

Οι τουρίστες από Ρωσσία Σερβία Βουλγαρία Ρουμανία και Σκόπια που περνούν τις διακοπές τους στην Ασπροβάλτα , την Χαλκιδική , τον Πλαταμώνα και άλλες παραλίες δεν ενδιαφέρονται για τα μασκαρλίκια...της Καθαράς Δευτέρας.
Η θάλασσα , ο ήλιος και τα αρχαία είναι που τους ενδιαφέρει.
Προσανατολισθείτε στο να αξιοποιήσετε τις παραλίες του Νομού και θα δείτε την πολυπόθητη Τουριστική ανάπτυξη.