Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΙΤΕΑ: Η εκδήλωση για τις μεταλλευτικές δραστηριότητες, την ανάπτυξη και τις τοπικές κοινωνίες. - VIDEO


ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Φίλοι & φίλες
Το Σάββατο 20-4-2013 έγινε στο Δημαρχείο Ιτέας η προγραμματισμένη από την δημοτική κίνηση ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ».
Την εκδήλωση παρακολούθησε και συμμετείχε πλήθος κατοίκων.
Διαβάστηκε χαιρετισμός από επιτροπές αγώνα κατοίκων Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού.
Στις παρακάτω διευθύνσεις υπάρχουν το βίντεο για το Κοκκινάρι Αγ. Ευθυμίας που παίχτηκε στην εκδήλωση, αποσπάσματα από τον χαιρετισμό των επιτροπών Χαλκιδικής  καθώς και οι τρείς πρώτες τοποθετήσεις ομιλητών.
 http://www.youtube.com/watch?v=W5NfZfTk7-8  Κοκκινάρι Αγ. Ευθυμία
 http://www.youtube.com/watch?v=SquzclsGERU&list=UUiUxBhuoVIFIpVNeMXwwcxg&index=5 παρεμβάσεις των κκ Δ. Μπάκα  Μ. Ανδρεοπούλου και Τ. Μέγκου
http://youtu.be/fBNltjJ0LTs     http://youtu.be/lp1Bx7O4H4s αποσπάσματα από τον χαιρετισμό του συντονιστικού φορέων Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού.
Κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους για να δείτε τα video
Διψάστε ΕΔΩ την επιστολή από την Χαλκιδική για τη στήριξη του δικού μας αγώνα
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ Η ΣΙΩΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ! ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΥΓΚΑΔΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΟΥΜΕ ΨΕΜΑΤΑ Η ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΛΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΛΙΚΗ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ; ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ! ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ! ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ! ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩς ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΟΥΔΟΣ ΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΔΕΙΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

2:04
έχεις λυσσάξει με τον καρκίνο. πάψε να λες ότι να ναι.


Τι ακριβώς ειπώθηκε στην εκδήλωση σχετίκά με τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής; Τίποτα. Υποσχέσεις σχετικά με μελλοντικές εκδηλώσεις όπου θα μας πούνε κάποιοι ειδικοί τι και πως.

Ανώνυμος είπε...

Μαααααλιστα, καμια λύση έχει να προτείνει κανείς; Δέ το βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΩΞΙΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ; ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η S&B ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΑΣΧΗΜΗ ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ (ΤΟΠΙΚΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ, ΚΑΣ). ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ. ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΡΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΔΕΙΤΕ, ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΡΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ. ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΜΕ ΛΑΔΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΑΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΡΑ ΤΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΩΞΙΤΗΣ; TOY ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: «ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ». ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ, ΔΕΛΦΟΙ, ΔΕΛΦΟΙ, ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΜΑΝΙ. Η ΙΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ Κ.Λ.Π. ΑΗΔΙΕΣ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ. ΕΝΩ ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΡΑΚΟΣΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 15.000 ΜΕ 20.000 ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ ΤΗΝ ΛΑΙΝΗ ΤΟΝ ΣΑΝΟΥΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΒΩΞΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΩΞΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΖΗΤΩ.