Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Δωρεάν περίπτερα από την Περ.Στερεάς Ελλάδας στην Πανελλήνια έκθεση Λαμίας- 18 εως 26 Μάιου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                      
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Δωρεάν περίπτερα από την Περ.Στερεάς Ελλάδας στην Πανελλήνια έκθεση Λαμίας- (18 εως 26 Μάιου)
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε η συμμετοχή της στην 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας να είναι ουσιαστική με την εκμετάλλευση του εκθεσιακού χώρου στο Γ κτίριο (3000 τ.μ), παραχωρώντας δωρεάν ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα σε όσους παραγωγούς, επιχειρήσεις πρωτογενή τομέα, μεταποιητές, τυποποιητές  κ.τ.λ.  επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση με στόχο την προβολή των προϊόντων τους.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει θέσει στις άμεσες προτεραιότητες της την ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα και τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης που θα κάνει τα προϊόντα ανταγωνιστικά.
Στόχος είναι η επανεκκίνηση της ανάπτυξης του αγροτοδιατροφικού τομέα με συσπείρωση όλων των παραγωγικών δυνάμεων, στηριζόμενοι στην παραγωγή προϊόντων με ποιότητα και Στερεοελλαδίτικη ταυτότητα αλλά και την προβολή και προώθηση αυτών.
Στο συγκεκριμένο χώρο υπάρχει δυνατότητα προβολής εκτός των αγροτικών προϊόντων και των τουριστικών και πολιτιστικών πόρων της Περιφέρειας και όλων των μορφών εναλλακτικού τουρισμού. Για το σκοπό αυτό καλούνται οι Δήμοι και οι εμπλεκόμενοι φορείς τουρισμού να συνεργαστούν με την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Διά Βίου μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού κ. Φανή Παπαθωμά για την καλύτερη και αρτιότερη προβολή του τουριστικού και εμπορικού προϊόντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Καλούνται οι παραγωγοί και οι επιχειρήσεις της Φωκίδας με συμμετάσχουν στην έκθεση γιατί έχουν να επιδείξουν εξαιρετικά προϊόντα του τόπου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στην κ. Ευαγγελία Κατσίκα στο τηλέφωνο
22313 53163 η στο katsika@daaf.gr.

 Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
                                                                                                         ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: