Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

«MEgali» επικοινωνιακή φούσκα το σόου Σαμαρά – Βενιζέλου στην Ολυμπία Οδό

medium_3745205019

Με μεταφερόμενους εργάτες και μηχανήματα, με τα τηλεοπτικά συνεργεία των ΜΜΕ των «εθνικών εργολάβων» να αποθανατίζουν τις …ιστορικές στιγμές, έγινε χθες, ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου περί δήθεν «επανεκκίνησης» της κατασκευής των μεγάλων οδικών αξόνων από την Ολυμπία Οδό, παρουσία του Πρωθυπουργού, Α. Σαμαρά, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλου και του εκπροσώπου του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, ο οποίος απουσίαζε στο εξωτερικό!…
 
medium_5556453456
Το 2011, θα θυμούνται οι περισσότεροι, έσπαζαν τα διαζώματα της Αθηνών – Πατρών για τα μάτια του κόσμου. Χθες, οργανώθηκε η φιέστα της επανεκκίνησης, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με τους παραχωρησιούχους και τις τράπεζες και χωρίς να υπάρχουν οι απαραίτητες εγκρίσεις από τα αρμόδια όργανα της ΕΕ, από το Ελεγκτικό Συνέδριο και από την Βουλή. Με εργολαβικές προκαταβολές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, χωρίς οριστική συμφωνία που να εγγυάται τα συμφέροντα του Δημοσίου και να αναγνωρίζει τις ευθύνες των εργολάβων, τόσο για το διετές «πάγωμα», όσο και για την ολοκλήρωση των έργων, χωρίς νέες εμπλοκές και εκπλήξεις, τα τηλεοπτικά πλάνα γέμισαν με πολιτικά μηνύματα επανεκκίνησης της ανάπτυξης και της οικονομίας, με φόντο μπουλντόζες που μαρσάρουν!
 
«Πανευτυχείς, Πρωθυπουργός, Αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων, υπουργοί. Μα περισσότερο “ευτυχείς” οι ΜΕΓΑεργολάβοι, νωρίς-νωρίς, αλληλοσυγχαίρονταν για τη Megaλη τους επιτυχία», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση – «καταπέλτης» του ανεξάρτητου βουλευτής Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου.
 
 
nikolopoulos dilosi(1)
«Το χαλί της επικοινωνιακής “θύελλας» το “έστρωσε” η ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ … Και διάλεξαν για έργο της παράστασης, την Ολυμπία Οδό. Αλήθεια, γιατί την λένε ακόμα “Ολυμπία”, αφού δεν θα φτάσει στην Ολυμπία; Γιατί εξακολουθούν να εμπέζουν και να εξαπατούν τους κατοίκους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με φιέστες, όταν έχουν αποφασίσει η Ολυμπία Οδός να σταματήσει στην Πάτρα;» καταλήγει στη δήλωση του ο κ. Νικολόπουλος.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ....

ΙΤΙΩΤΙΣΑ.-