Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Δήμος Δελφών… «Ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι» Αρνήθηκε χορηγία στον αθλητή Κ. Ζεμαδάνη


Την ίδια στιγμή που ο δήμος Δελφών σπαταλά χρήματα σε αμφιβόλου ποιότητας έργα μέσω αναθέσεων δηλώνει με κάθε επισημότητα ότι αδυνατεί να χρηματοδοτήσει έναν από τους πιο γνωστούς αθλητές της Φωκίδας ο οποίος φιλοδοξεί τον επόμενο μήνα να αγωνιστεί με την ελληνική σημαία στο πέτο.
Ο λόγος για τον 35χρόνο Κωνσταντίνο Ζεμαδάνη από την Κίρρα ο οποίος είναι αθλητής του μοντέρνου τρίαθλου , το οποίο περιλαμβάνει κολύμπι- ποδήλατο και τρέξιμο και που δηλώσει συμμετοχή στους αγώνες του Ιουλίου σε πόλη της Γερμανίας που συνολικά περιλαμβάνει 11,5 χλμ κολύμπι, 540 χλμ ποδήλατο και 126 χλμ τρέξιμο
Ο Κώστας είναι γυμναστής –φυσικοθεραπευτής και κάνει μεταπτυχιακά στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών . Ξεκίνησε ως μαραθωνοδρόμος το 2008 και στη συνέχεια , το 2010, μεταπήδησε στο τρίαθλο.
«Αυτή τη στιγμή είμαι αποσπασμένος στα ΤΕΦΑΑ όπου και συνεχίζω τις σπουδές μου στην αθλητική φυσικοθεραπεία. Τα έσοδά μου είναι πολύ μειωμένα λόγω των μειώσεων στους μισθούς , τα χαράτσια και τους άλλους φόρους. Δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στα έξοδα συμμετοχής σε αυτήν τη διοργάνωση, τα οποία είναι 1500-2000 ευρώ, στην οποία θα είμαι ο μόνος Έλληνας και θα ακουστεί η χώρα μου αλλά και η Φωκίδα στα πέρατα του κόσμου» θα μας πει με αποκλειστική ειλικρίνεια ο αθλητής αποκαλύπτωντυας ταυτόχρονα ότι πρόσφατα είχε συνάντηση με την αρμόδιο αντιδήμαρχο κα Λαίνη η οποία του ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος αδυνατεί να κάνει αυτήν την χορηγία λόγω των οικονομικών προβλημάτων που τον ταλανίζουν.
Ο Κώστας όμως δεν το βάζει κάτω και παρά τα τεράστια έξοδα- μας εξήγησε ότι σε καθημερινή βάση χρειάζεται μόνο σε τροφή 50-60 ευρώ αφού καίει κοντά στις 18.000 θερμίδες- συνεχίζει την αναζήτηση χορηγού ελπίζοντας ταυτόχρονα να αλλάξουν γνώμη οι ιθύνοντες του Δήμου.
Ακολουθεί ΕΔΩ ο πίνακας με τους αγώνες που έχει λάβει μέρος.
 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Κώστας είχε πανί και τον έλεγαν optimist θα βρίσκονταν δεκάδες τα χιλιάρικα....Τραγικοί υποκριτές ηγεμονίσκοι των απευθείας αναθέσεων,ντροπή σας και ντροπή μας που σας ανεχόμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

προτεινω το εξεις,να βοηθησουν οι συλλογοι της Ιτεας κ Κιρρας κ οποιος αλλος θελει για να μπορεσει να αγωνιστει αυτος ο ανθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε Κώστα μην δώσει σε σενα λεφτά. Καταρχήν πρέπει να πάρει πρώτα ο κανακαρης της και εν συνεχεία όλοι οι υπόλοιποι υποτελείς... Η ξεφτίλα στο μεγαλείο της!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΗΣ ΣΚΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΟΝ 2.05 ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΞΙΟ ΑΥΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΧΑΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΟΥΡΤΙ ΞΥΝΙΣΜΕΝΟ !!! ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΛΕΤΩΝ Κ.Λ.Π. !!!

cybersurfer είπε...

Τα συγχαρητήριά μου στον Ιτιώτη αθλητή που τιμά τόσον την χώρα μας όσον και την ιδιαίτερη πατρίδα του. Ντροπή στον Δήμο Δελφών που θα μπορούσε κάλλιστα με 1.500-2.000 ευρώ να διαφημήσει την Φωκίδα σε Πανευρωπαϊκή διοργάνωση. Παλιότερα...οι πόλεις που υποδέχονταν Ολυμπιονίκη , έριχναν συβολικά τα τείχη τους μη έχοντας ανάγκη προστασίας απ τους εχθρύς της...σήμερα δεν αξίζει ένας τέτοιος αθλητής μιας αναγνώρισης απ την τοπική κοινωνία?. ...κάνε λιγάκι υπομονή παλλικάρι θα βρεθούν τα χρήματα για την προσπάθειά σου...καιπάλι εύγε!!

Ευγενία Πολυχρονοπούλου είπε...

Στο facebook έχει δημιουργηθεί ομάδα στήριξης στον αθλητή μας, με όνομα:
'ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΖΕΜΑΔΑΝΗ', η οποία θα προσπαθήσει με διάφορες εκδηλώσεις/κινήσεις να μαζέψει τα χρήματα που απαιτούνται για τη συμμετοχή του. Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει.
Καλή επιτυχία!