Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

13% ΦΠΑ στην εστίαση... “εδώ και τώρα” και τριγμοί στην Κυβέρνηση


Αιφνιδίασε το αίτημα του ΠΑΣΟΚ να συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο άρθρο για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση. Ουσιαστικά προκάλεσε νέους κυβερνητικούς τριγμούς, αλλά και δυσφορία στο Μαξίμου που μιλά για... αγωνιστική γυμναστική της Ιπποκράτους.
Το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για έναν στόχο που είναι εφικτός και ουσιαστικά απαιτεί να υπάρξει το άρθρο στο9 πολυνομοσχέδιο σκούπα που έρχεται στη Βουλή.
Σε αντίθετη περίπτωση αφήνονται υπόνοιες ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στη ψηφοφορία. Μάλιστα η Ιπποκράτους διαμηνύει ότι θα καθορίσει τη στάση της στην κοινή συνεδρίαση που θα έχει η κοινοβουλευτική ομάδα με το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος.
Απ' την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας δεν έγινε καμία προσπάθεια να κρυφτεί η δυσφορία που προκάλεσε η κίνηση Βενιζέλου, ενώ για λογαριασμό της Κυβέρνησης ανέλαβε να απαντήσει (ανεπισήμως) ο Γ. Στουρνάρας που δήλωσε την έκπληξή του για την κίνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας μάλιστα ότι το θέμα έχει ήδη κλείσει και πως έχει αποφασιστεί από τους αρχηγούς το θέμα του ΦΠΑ στη εστίαση να τεθεί στην τρόικα τον ερχόμενο Ιούνιο.
Μάλιστα υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών έκαναν λόγο για “αστεία πράγματα” θέλοντας έτσι να δείξουν την έντονη δυσφορία τους για την επικοινωνιακού χαρακτήρα κίνηση του ΠΑΣΟΚ όπως τη χαρακτηρίζουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Μ ΑΥΤΑ ΜΠΕΝΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ! ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ 23% ΤΟΝ ΦΠΑ ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΑΧΑ ΤΑΧΑ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 7% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙ . ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ . ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ ! ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ . ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ !!!