Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΦΩΚΙΔΑ: Ξανά ερώτηση από Βουλευτές άλλων Νομών για τα προβλήματα μας!

«Νέες Σκουριές» στη Φωκίδα από S&B καταγγέλλουν οι κάτοικοι

Οι παρακάτω Βουλευτές* του ΣΥΡΙΖΑ–ΕΚΜ (και δεν είναι η πρώτη φορά) κατέθεσαν ερώτηση σε 5 Υπουργεία για αυθαιρεσίες της μεταλλευτικής εταιρείας S&B. Το περίεργο είναι πως κάνεις δεν βλέπει ΤΙΠΟΤΑ το μεμπτό στη Φωκίδα από την εν λόγω εταιρεία! Βουλευτής Δήμαρχοι κλπ…. Όλα καλά λοιπόν για τους δικούς μας, τους ντόπιους!
Δείτε τo θέμα…
Θέμα: Περιβαλλοντική καταστροφή, αυθαίρετες εξορυκτικές επεμβάσεις και μη τήρηση των όρων ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων από την S& B Βιομηχανικά Ορυκτά ΑΕ στα μεταλλεία Βωξίτη της Φωκίδας.
*Οι Βουλευτές: Βαλαβάνη Γεωργίου Όλγα–Νάντια, Διώτη-Μαρίνου-Ηρώ, Κυριακάκης Κωνσταντίνου Βασίλειος, Σταθάς Παναγιώτης Ιωάννης, Στρατούλης Ιωάννη, Δημήτριος.
Υπουργεία: Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Οικονομικών Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Και δείτε ΕΔΩ την ερώτηση για τη λειτουργία της S&B που κατέθεσαν οι Βουλευτές που…  νοιάζονται!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΥΣΑ ! ΑΛΛΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ! ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ.λ.π. ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ!!! ΟΥΤΕ ΣΚΟΝΗ ΟΥΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ !!!