Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο μάγκας ηθοποιός, το σούργελο και το θρασύτατο Αμερικανάκι

Ο μάγκας ηθοποιός, το σούργελο και το θρασύτατο Αμερικανάκι

Ανέβηκαν οι τόνοι και οι χαρακτηρισμοί "βάρυναν" σε πρωινή εκπομπή, μεταξύ του Παύλου Χαϊκάλη και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και τον Γιώργο Οικονομέα να αναγκάζεται να τους... μαλώσει.
 
H κόντρα άναψε για τα οικονομικά των κομμάτων, με τον κ. Χαϊκάλη να κατηγορεί τον Γιώργο Παπανδρέου και να τον χαρακτηρίζει "σούργελο" και "θρασύτατο Αμερικανάκι".

Δείτε το βίντεο από το πρωινό του Mega.



www.enikos.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ {ΧΑΙΚΑΛΗ } ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΒΑΜΕΝΟ ΚΑΡΑΒΟΛΕΜΕΝΟ ΨΕΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΚΛΕΦΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ??? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕΙ !!! ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ "ΤΖΕΦΡΙ" ! ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΥΠΗΚΟΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑ !!! ΕΠΡΕΠΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ" !!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ 500.000.000 ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ !!!