Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΙΤΕΑ: ΜΠΑΧΑΛΟ…..


     Όπως πληροφορηθήκαμε  στο επόμενο Τοπικό Συμβούλιο της Ιτέας, θα συζητηθεί ένα σοβαρό θέμα για το καλό (;;) της πόλης μας.
     Τοπικός Σύμβουλος που έχει εκλεγεί με τη παράταξη του δήμαρχου μας κυρίου Νικ. Φουσέκη, θα προτείνει την απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων και δικύκλων, στην παραλιακή Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου (Ακτή Ποσειδώνος παλαιοτέρα) κατά τους θερινούς μήνες και από ώρα 8:00 μμ έως 1:00 πμ.
     Η πρόταση αυτή θα κατατεθεί κατόπιν ωρίμου σκέψεως και τεκμηριωμένης μελέτης επί του θέματος! Ο Τοπικός Σύμβουλος που τυγχάνει να κατοικεί επί της παραλιακής Λεωφόρου, σίγουρα θα έχει έρθει σε επαφή με τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς, αλλά και πρόσωπα που ίσως να θίγονται από το αποτέλεσμα της πρότασης αυτής, αν φυσικά περάσει στο Τοπικό Συμβούλιο.  
    Δηλαδή.... ο Τοπικός μας Σύμβουλος πρέπει να έχει ξεκινήσει τις επαφές του με το Λιμεναρχείο, το Τμήμα Τροχαίας και το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, τους Συλλόγους καταστηματαρχών και εμπόρων, τους ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ και περιπτέρων, τα ξενοδοχεία, με τα τραπεζικά καταστήματα (λόγω ΑΤΜ) της ALPHA και Εθνικής, τα ΕΛ.ΤΑ, το ΚΤΕΛ για τη ρύθμιση των δρομολογίων, με τα τουριστικά πρακτορεία σε όλη την Επικράτεια για να οργανώσουν και αυτά με τη σειρά τους τις εκδρομές τους, αλλά και με αυτά που θα παραλαμβάνουν τους επισκέπτες από τα κρουαζιερόπλοια, που και εφέτος θα είναι αρκετά και μεγάλα! Τέλος με την κοινωνία της Ιτέας και με όσους κατοικούν επί της παραλιακής Λεωφόρου. Φυσικά θα έχει φροντίσει και για το παρκινγκ των εκατοντάδων αυτοκίνητων που επισκέπτονται την Ιτέα κάθε καλοκαίρι, αλλά και για την ομαλή τους κίνηση στους δρόμους της πόλης μας.  
     Αν η πρόταση  βασιστεί για την ησυχία και τη χαλαρή καλοκαιρινή βόλτα  των δημοτών , έχουμε να του υπενθυμίσουμε τα παρακάτω, εάν δεν τα γνωρίζει και που ίσως σε αυτά, θα στηριχτεί η αντιπολίτευση.
     Η απόσταση, παράλια ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ έως ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ είναι 1,3km. Ο μώλος 216m και η μαρίνα αν κάποιος τη περπατήσει 830m. Δηλαδή με όλες τις παραπάνω αποστάσεις επί 2 μπορεί κάποιος άνετα να περπατήσει σχεδόν 5 km δίπλα στη θάλασσα,  ήσυχα και χωρίς να υπολογίσουμε τη μαρίνα αλιευτικών σκαφών και τη παραλία της Αγκάλης!

Για τους ενδιαφερόμενους το Τοπικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 8:30 το βράδυ.
Άντε... και Καλό Καλοκαίρι!
 
 

36 σχόλια:

Πέτρος Ελευθερίου είπε...

Αρκεί βέβαια επί των πεζόδρομων να μην κυκλοφορούν μηχανάκια και λοιπά μηχανοκίνητα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΝΑ Κ.....

Ανώνυμος είπε...

θα απαγορευονται επισης οι συναθροισεις ανω των 2 ατομων και φυσικα η κυκλοφορια περαν της δεκατης βραδυνης.Ετσι για να μπαινουμε σε σειρα.

Ανώνυμος είπε...

Επισης για την ησυχια των κατοικων να απαγορευτει στο μπαρ διπλα στο σκακι να εχει μεγαφωνα εξω που απαγορευεται (η αστυνομια τι κανει?)Δεν μπορει κανεις να κοιμηθει και να κατσει στο μπαλκονι του αν μενει κοντα μεχρι τις 4 το πρωι.Πιστευω το δημοτικο συμβουλιο να εισηγηθει εστω αυτο το απλο και μετα βλεπουμε αν σταματησουν και τα τροχοφορα να ενοχλουν.Πολλοι γνωστοι αναγκαζονται να μην καθονται στα διπλανα καφε λογω της ηχορυπανσης!Αυτοι δεν σεβονται ουτε μαγαζατορες ουτε κατοικους, οι υπευθυνοι τους σεβονται? Μια χρονια βαζει δυνατα τη μουσικη, μια αλλη πιο σιγα και οποτε μερακλωσει την ανεβαζει....ειναι ενα συνεχες προβλημα η συμπεριφορα του για την περιοχη.Σαφως υπαρχει λυση αν θελησουν πραγματι οι αρχες του τοπου που και αυτος να κανει την δουλεια του και εμεις να κοιμομαστε καλοκαιρι με ανοιχτα παραθυρα.(Ας βαλει σιγα την μουσικη η ας βαλει εναν τοιχο πλεξιγκλας πισω και πλαι να μην ενοχλει)

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ(ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ)ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ-ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ.ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΝΑ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ;ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΚΟ@@@ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ;ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ "ΚΥΡΙΟΙ", ΝΑΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ,ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ.ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ?ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

νομιζω το μετρο ειναι καλο.επιτελους θα μπορω να δουλεψω χωρισ να κινδυνευω να σκοτωθω.ειμαι γκαρσονι στην παραλια και θρεφω την οικογεια μου απ αυτη τη δουλια. περα απ τις κοντρες σας σκεφτητε και εμας

Ανώνυμος είπε...

Προς απαντηση στο 3ο σχολιο, μην διαμαρτυρεστε για πραγματα για τα οποια πληρωνεται το λιμενικο και κανει τα στραβα ματια. Απο τη στιγμη που δινει αδεια λειτουργιας μαγαζιου στην παραλια και παιρνει τοσα λεφτα καθε χρονο απ'ολα τα μαγαζια, δε γινεται να ζητατε μετα να κανει μηνυσεις. Επισης μπορειται να βγαλεται και τα ηχεια απο την εκκλησια "Ευαγγελιστρια" που μας σπαει τα @@ καθε κυριακη πρωι. Θα κανετε την Ιτεα ησυχαστηριο, δεν θα παταει ανθρωπος και δεν θα εχει καθολου ζωη για τους νεους ανθρωπους. Τα εχετε ηδη κανει χαλια ολα σε σχεση με πριν 10 χρονια. Συνεχιστε καλα το πατε...

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να κάνετε εάν δεν ανοίξει η Ηρώων θα είναι μάταιο
μπάχαλο θα γίνει η πόλη

Ανώνυμος είπε...

Σ'αυτό το χωριό θα τρελαθούμε τελείως. Δέν έχει πεζοδρόμια η Ιτέα να κάνει ο κόσμος τη βόλτα του; 5χλμ παραλία δε σου φτάνουν ρε Γούρα να περπατήσεις; αυτό ήταν το πρόβλημα της Ιτέας τώρα; Αυτό τι είναι,έργο πνοής να αναπτυχθεί η Ιτέα;θα σταματήσουμε δηλαδή να περπατάμε δίπλα στη θάλασσα και θα περπατάμε επάνω στη διπλή γραμμή της παραλιακής; μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πιο είναι το θετικό αυτής της παρέμβασης και που εξυπηρετεί;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι Ιτίωτες είναι ο ορισμός του δεν ξέρω τι θέλω...Πώς να έχει κόσμο κύριοι η Ιτέα αφού οι ίδιοι οι ντόπιοι πολεμούν με κάθε δυνατό μέσω όλους αυτούς που ασχολούνται με επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος είτε αυτό λέγετε μπαρ είτε καφετέρια είτε καφενείο..Σας πειράζουν, οι καρέκλες, οι μουσική , οι ιδιοκτήτες...τα πάντα δηλαδή.Έχουμε μια πόλη με αμετρητες προδιαγραφές ,αλλα οι νοοτροπία των ντόπιων την πάει 100 χρόνια πίσω. 9 μήνες το χειμώνα δεν ακούγετε ψυχή, αφήστε τουλάχιστον 3 μήνες το καλοκαίρι να αποκτήσει ζωή αυτό το καταραμένο μέρος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, Η ΙΔΕΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΘΑΒΕ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ Α ΤΟΥ ΓΠΣ, ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΔΕΙΞΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ. ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΑΝΑΚΤΗΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ, ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ.

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η ΙΤΕΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΛΟΙΟ ΝΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ, ΛΙΓΟ Η ΕΛΜΙΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΣΤΟ ΔΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ, ΛΙΓΟ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΦΟΡΤΗΓΟ, ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΥΝ;

ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΑ. ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Για να γίνει αυτό πανέξυπνε σύμβουλε θα πρέπει να εξασφαλίσεις πρώτα την πρόσβαση προς την παραλιακή,τουτέστιν να ανοιχθεί πρώτα η Ηρώων και κατόπιν χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων τα υπόλοιπα θα σου τα πώ άλλη φορά να μη σου πέσουν πολλά και κάψεις κανα εγκέφαλο.

Ανώνυμος είπε...

Δόξα το Θεό η Ιτέα διαθέτει αρκετό χώρο στο παραλιακό μέτωπο για βόλτα των πεζών, όπως σωστά επισημαίνεται απο τον συντάκτη του άρθρου. Ή νομίζει ο Τοπικός Σύμβουλος ότι θα βοηθηθούν έτσι τα παραλιακά μαγαζιά και η τοπική οικονομία. Αυτό που χρειάζεται πραγματικά είναι μια συντονισμένη αστυνόμευση του Λιμεναρχείου σε συνεργασία με την Τροχαία έτσι ώστε να απομονωθούν οι πιτσιρικάδες με τα μηχανάκια και να γίνουν συστάσεις στους μαγαζάτορες για την ένταση της μουσικής. Καλύτερα να συγκεντρώσουν τα μυαλά τους στην αποκατάσταση των βλαβών του βιολογικού και να βρούν λύση στο θέμα "Σκίτσα" γιατί ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΗΡΩΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΙΤΕΑ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ .ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΕΝΤΕ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΞΥΠΝΑ .

Ανώνυμος είπε...

Το συγκεκριμένο μέτρο θα μπορούσε να λειτουργήσει πιλοτικά τα σαββατοκύριακα, και στην συνέχεια να κριθεί για το αν θα έχει νόημα να επεκταθεί όλες τις μέρες. Επίσης θα μπορούσε να λειτουργεί τμηματικά, π.χ από το λιμεναρχείο έως το σκάκι. Δεν χρειάζεται να το κρίνουμε χωρίς να ακούσουμε όλα τα επιχειρήματα. Σκεφτείτε ότι λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στο Γαλαξίδι και την Άμφισσα που έχουν μακράν χειρότερη ρυμοτομία από την Ιτέα, και δεν έχει ακουστεί κάποιο παράπονο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΗΡΩΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΙΤΕΑ. ΚΑΙ Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα είχε η Μαριωρή ο φερετζες της έλειπε.... Εδώ λέμε να πατάει κανένας ανθρωπακος, εκτός απο εμάς τους ντόπιους και εσείς ασχολείστε με τα παραλιακά μαγαζιά που περιμένουν ένα ρημαδι καλοκαίρι για να δουλέψουν. Μα δεν μπορω να καταλάβω τι πρόβλημα έχετε με τη μουσική; Κακό είναι; Τι θέλετε να μείνουν μόνο τα γερόντια; Τι θέλετε; Ησυχαστηριο; Νεκροταφείο; Δεν σας αρέσει η ζωη; Θέλετε να πηγαίνει 12 το βράδυ και να είμαστε σαν νεκροί; Δεν τους θέλετε τους νέους; Μήπως να πεθάνουμε εμείς οι νέοι; Να εξαφανιστουμε καλύτερα; Τόσο κακό κάνουμε που θελουμε να ακούσουμε λίγη μουσική και να πιούμε ένα χυμό, μια μπύρα; Να βρούμε τους φίλους μας και να αλλάξουμε μια κουβέντα; 3 μήνες απο όλο το χρόνο έχει αυτη τη λιγοστη ζωη η ιτεα. Ηρεμηστε λοιπόν λαϊκών τρελαινεστε με τη νεολαία. Δεν μας έχετε αφήσει τίποτα, εσείς οι έξυπνοι οι μεγαλύτεροι. Ούτε δουλειά ούτε λεφτά ούτε χαρά ούτε τίποτα. Συμμορφωθειτε και συνελθετε λοιπόν και αφήστε τις μουσικές και τα τραγούδια μπας και χαρείτε και εσείς μαζι με εμάς, που το μόνο που μας έμεινε είναι να καθόμαστε στη θάλασσα και να ακούμε καμία μελωδία για να ξεχνιόμαστε.

Ηρω είπε...

Δεν κοιτάνε οι υπεύθυνοι της Ιτεας να δουν τι θα κάνουν με τον βιολογικό καθαρισμό που απο τότε που φτιαχτηκε δεν λειτούργησε ΠΟΤΕ σωστά. Επίσης να κάνουν καμία μήνυση στους "εργοστασιαρχες" που μολύνουν το ποτάμι στο Ξενια και είναι μαύρο απο την σαλαμουρα και τα απόβλητα που πετάνε κάθε μέρα. Είναι θέμα υγείας. Άραγε οι υπεύθυνοι που στο καλο κάνουν μπάνιο και δεν τους ενδιαφέρουν αυτά τα σοβαρά για την υγεία και το περιβάλλον προβλήματα; Τι τους πειράζουν τα μαγαζιά και οι μουσικές;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Σας διαβάζω όλους από την αρχή και όλοι έχετε δίκιο αλλά, σκέφτηκε κάνεις από σας μήπως η πρόταση είναι ένα απλό πυροτέχνημα, να καταψηφιστεί από όλους αλλά και να μακρηγορεί η συνήθης κυρία μπροστά στους επιχειρηματίες και σε κάθε ενδιαφερόμενο για να της πουν μπράβο; Κ σύμβουλε το σκέφτηκες αυτό η πάτησες τη πεπονόφλουδα; Προβλέπω one woman show! Εκλογές έρχονται και θέλουμε προβολή και ότι είμαστε κοντά στους δημότες-ψήφους

Ανώνυμος είπε...

οι υπευθυνοι δεν κοιτανε τον βιολογικο, που δεν δουλεψε ποτε σωστα και τωρα δεν λειτουργει καθολου? δεν κοιτανε που το ποταμι στο Ξενια που ειναι μαυρο απο τη σαλαμουρα και τα αποβλητα απο τους "εργοστασιαρχες"? αραγε που κολυμπανε οι υπευθυνοι? ας αφησουμε λοιπον τα μαγαζια και τις μουσικες..... να κανουν τη δουλεια τους.δεν μας ενοχλουν αυτα. το ΕΡΓΟ που πρεπει να κανετε δεν ειναι να κλεισετε μαγαζια , ουτε να χαμηλωσετε τη μουσικη. αλλου θα φανει το ΕΡΓΟ σας.
ΗΡΩ

Ανώνυμος είπε...

Πέστα ............8:30 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή ΚΑΡΤΕΡΙΑ απλά μια παράμετρο προς προβληματισμό για το συγκεκριμένο θέμα

Θα ήθελα πραγματικά να πιστέψω ότι αυτή η πρόταση είναι ανιδιοτελείς με μόνο γνώμονα το καλό του τόπου αλλά μου βρωμάει απο την αρχή η δουλειά. Το μυαλό που γέννησε αυτή την ιδέα εκμεταλέυεται ένα απλό φερέφωνό του για να την εξωτερικεύσει (δέν νομίζω ότι κατάφερε να το σκεφτεί μόνος του ο συγκεκριμένος)με αποτέλεσμα να μου δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Ά και για να μην ξεχάσω, πείτε σας παρακαλώ στον Τοπικό Σύμβουλο, ότι τα θέματα της παραλίας και δη του παραλιακού δρόμου, που ανήκει στην χερσαία ζώνη λιμένα Ιτέας, αποφασίζονται απο την Λιμενική Επιτροπή και όχι απο το Τοπικό Συμβούλιο, που φυσικά μπορεί να γνωμοδοτήσει επί σχετικού αιτήματος.

Ανώνυμος είπε...

τα σκατονερα απο την αμφισσα στο σκιτσα εσυ δεν τα βλεπεις?μονο την σαλαμουρα βλεπεις?εχεις δει πολλα κουνουπια σε σαλαμουρες?

Ανώνυμος είπε...

ε ρε να δω τη δευτερα απανω στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΙΤΕΑΣ
περιπτερα,καφενεια,ταβερνες,μαγαζια γενικα θα μαζευτουνε ολοι...
θα γινει tsipotanas
Οποιος θελει γελιο μεχρι δακρυων
ας ανεβει
που παει το αγορι???στουτγαρδη???
μεσω καβαλας????????

Ανώνυμος είπε...

έτσι είναι 11:20. όποτε βολεύει τον πρώτο λόγο τον έχει το λιμενικό ταμείο όποτε βολεύει τον πρώτο λόγο τον έχει το τοπικό συμβούλιο. αρκεί πάντα να βολεύεται η συμμορία και ο νονός. μη φαίνεται και συνεχώς ο ίδιος μπράβος, να σπάει ο ντορός. καταλάβατε ή να κάνω και κακά μου.

Ανώνυμος είπε...


ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ.ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΙΤΕΑ ΨΟΦΙΑ,ΜΙΑ ΙΤΕΑ ΕΡΗΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ.ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ Η ΠΟΛΗ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΩ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ Η ΙΤΕΑ.ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ,ΜΑΓΑΖΙΑ,ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΝΑ ΕΡΗΜΩΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ,ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ,ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΑΣ.ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΕΑ,Η ΙΤΕΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΟΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΓΕΡΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΤΗΣΟΥΝ.
ΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΠΩΣ? ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ? ΟΛΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κλειστε την παραλιακη να γίνει η Ιτέα Φαρ ουεστ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΜΦΙΣΣΑ ΟΥΤΕ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΤΗΛΙΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΝΑΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΗΛΙΚΗΩΜΕΝΟΥΣ. ΑΝ ΓΙΝΗ ΣΩΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΗΛΙΚΗΟΜΕΝΟΣ ΕΝΟΧΛΗΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΦΕΡΕΛΠΕΙΣ "ΝΕΟΙ" ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,ΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 6,ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΟ "ΜΑΜ".ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ....ΠΑΛΙ ΝΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΛΊΑΚΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΧΟΡΗΠΑΝΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΥΡΙΟΙ -ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙΑ Ο-Λ-Ο-Υ-Σ.

Πέτρος Ελευθερίου είπε...

Νομίζω ότι αρκετοί είπαν το σωστότερο όλων..
Έχουμε απο μια τεράστια διαδρομή λίγο ποιο πολλά απο 2χλμ απο απόλαυση μέχρι Τροκαντερό..

Ήτοι 4χλμ για όποιον θέλει να περπατήσει.

4χλμ λοιπόν πεζόδρομος που ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ όσες φορές έχω έρθει απο Δελφους και το ε΄χω κάνει γιατί μου αρέσει να περπατώ δίπλα στην θάλασσα ΠΑΝΤΑ θα βρώ ένα μηχανάκι να περνάει στον πόντο απο εμένα και την κορούλα μου..

ΤΟ κορυφαίο δε είναι ότι και άτομα που εργάζονται στσ Σώματα Ασφαλείας κάνουν - με πολιτική περιβολή βέβαια - το ίδιο σκηνικό.

Δεν νομίζω λοιπόν οτι μαι εφαρμογή του εν λόγω μέτρου θα μπορούσε να βοηθήσει είτε την Ιτέα είτε την Κίνηση της Ιτέας.

Μάλλον κακό θα έκανε.
Ας πραγματοποιήσουν λοιπόν καλύτερη αστυνόμευση το Λιμενικό και η Αστυνομία για το κάθε "παιδάκι" και μη που νομίζει ότι ο πεζόδρομος είναι για δίκυκλα και να δείτε πως θα στρώσουν όλα.

Προβλέπω πολύ γέλιο την Δευτέρα..
Μήπως να πάρω ένα φραππέ και να παώ να παρακολουθήσω το Συμβούλιο ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.

σφίχτερμαν είπε...

Αφού αποδεχόμαστε να περνά στον πόντο από δίπλα μας το μηχανάκι, όπως και να μην φορά κρανάκι.

Πως το είπε και ο χρυσαβγίτης βουλευτής Κορίνθου Μπούκουρας όταν τον ρώτησαν πως οδηγεί χωρίς δίπλωμα:
"Εντάξει, εδώ είναι Ελλάδα, δεν ξέρετε ότι στην Ελλάδα κάνεις ότι... ξέρετε. Κάποιοι είμαστε πιο νευρικοί από τους άλλους"

Εεε κάτι τέτοιο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ


https://www.youtube.com/watch?v=AhWQ5x1TdTM

Ανώνυμος είπε...

Ολες οι ομορφες πολεις ναυπλιο/ναυπακτος/γαλαξειδι εχουν ηχεια να σημαδευουν τον κοσμο που θελει να κοιμηθει για αυτο εχουν τουρισμο νομιζετε;

Αν δεν εχτε βγει πιο εξω κ αυτο που νομιζετε οτι χρειαζεται η ιτεα ειναι βαβουρα κ οχι ποιοτητα στα μαγαζια και στις υποδομες πηγαιντε να πιειετε κανενα ποτακι μεχρι εκει ειστε