Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΞΑΝΑ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ


Ανακοίνωση
Ο δολοφόνος των αδέσποτων «χτύπησε» ξανά στις 7-4-13, όταν η πόλη της Άμφισσας φόρεσε τα «καλά» της για να γιορτάσει την απελευθέρωση της. Θύμα ο «Μπένζυ» το στειρωμένο και εμβολιασμένο κυνηγόσκυλο της φωτογραφίας. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση πολιτών ο σκύλος σώθηκε και φιλοξενείται στο κτήμα της Φ.Ο.Φ. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι συμπολίτες συνεργάζονται μαζί μας με τον καλύτερο τρόπο. Όμως αντίθετα μας εξοργίζει το γεγονός, ότι κάποιοι άλλοι δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες που έχουν απέναντι στα ζώα τους. Επιτέλους στειρώστε τα ζώα σας ή τουλάχιστον περιορίστε τα τις ημέρες του οίστρου. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την Φ.Ο.Φ δεν είναι υπεύθυνοι να «μαζεύουν» τα ανεπιθύμητα οικόσιτα κουτάβια, ούτε να τρέχουν όλη μέρα να βγάζουν νεογέννητα γατάκια από κάδους απορριμμάτων. Φροντίστε τα ζώα σας, εμβολιάστε υπεύθυνα τα ζώα σας, είτε σε ιδιώτες κτηνιάτρους είτε στο Δημόσιο κτηνιατρείο. Σεβαστείτε τους συμπολίτες σας φροντίζοντας για την υγιεινή τους.
e-mail: amfissapets@in.gr      Ιστοσελίδα: http://amfissapets.blogspot.com
τηλ επικοινωνίας: 6946005679 - 6972532019

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα οι φολες δεν ειναι λυση αλλα κατι πρεπει να γινει.Ζωη εχουν και αυτα τα ερμα τα ζωακια αλλα ζωη εχουν και αυτα τα γεροντακια η τα παιδακια που τους επιτιθονται τα συμπαθη τετραποδα.

Ανώνυμος είπε...

Ας ριξει καποιος μια ματια στο γυμνασιο-λυκειο ιτεας.Τι γινεται εκει?Το εχουμε μετατρεψει σε κεντρο φιλοξενειας αδεσποτων?Ειναι υγειινο να περιφερονται τα αδεσποτα εντως του σχολειου?Αν συμβει κατι σε καποιο παιδι ποιος θα φταιει?

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο του 8:03 είναι άκρως επικίνδυνο και δικαιολογεί τους δολοφόνους αθώων ζώων. Μπορεί να το κάνει και άθελά του αλλά τους υπερασπίζεται προφανέστατα.