Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΙΤΕΑ: Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – 2 VIDEO

Μικρογραφία
Όπως είχαμε αναφέρει, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής συζητήθηκε πρώτο το θέμα του Κολυμβητηρίου της Ιτέας αλλά και η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας. Μέλη του Δ. Σ. του Ν.Ο.Ι. αλλά και γονείς αθλητών παραβρέθηκαν στη συζήτηση.
Το συμπέρασμα που βγάλαμε  είναι πως πρέπει να κρατήσουμε μικρό καλάθι.
Ακολουθεί στο παρακάτω video η τοποθέτηση του κυρίου Βασίλειου Αβαρκιώτη που εκπροσώπησε το Ναυτικό Όμιλο Ιτέας. Προσέξετε στην αρχή του video πως κάποιοι προσπάθησαν ν’ αποφύγουν ν’ ακουστεί η τοποθέτηση του κυρίου Αβαρκώτη! Γιατί άραγε;
 



Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου ανέγνωσε επιστολές από τους Αθλητικούς Συλλόγους: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ -  Α.Σ. ΙΤΕΑΣ ΦΩΚΙΔΑ 2000 και Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ. Επιστολή επίσης κατέθεσε και ο συμπολίτης μας κος Λύτρας Ντίνος που είχε μεγάλο ενδιαφέρον με τις αλήθειες που ανάφερε. Όλες οι επιστολές θα τις ακούσετε στα πρώτα 9 λεπτά του παρακάτω βίντεο.
Όλη η συζήτηση για το Κολυμβητήριο Ιτέας από το amfissapress
 



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μπαλονι στο κλειστο της Ιτεας ειναι το πιο καλοδιατηρημενο στην Ελλαδα, γιατι εδω και 25 χρονια εκ της κατασκευης του γινοταν συνεχης παρακολουθηση και συντηρηση αυτου.
Το δε κολυμβητηριο λογω της ερωτησης εκ μερους του Δημ.Συμβουλου κου Λυριτζη στο ποιοι ηταν οι υπευθυνοι τα τελευταια 20 χρονια,πολυ εχαριστως να του(ς)αναφερουμε τα ονοματα τα οποια ειναι τα εξης:
κκ Μανδρεκας,Καστριτης,Παπαλαιος,
Εμμανουηλ οι οποιοι σε συνεργασια με τους εκαστοτε Δημ.συμβουλους και τους υπευθυνους του Δημ Κολυμβητηριου εκαναν αριστα τη δουλεια τους, γιατι επι των ημερων τους δεν εκλεισε ποτε το Δημοτικο Κολυμβητηριο Ιτεας.
Επισης ποτε μα ποτε δεν κατηγορησε κανενας εκ των παραπανω κ.κ καμμια προηγουμενη Δημοτικη αρχη και κανεις μα κανεις δεν ανεφερε οτι παρελαβε ''καμμενη γη''οπως γινεται σημερα.
Και να μην ξεχναμε..
η Ιτεα ανεβασε στη Α εθνικη κατηγορια την ομαδα πολο γυναικων Ιτεας η οποια δεν κατεβηκε στο πρωταθλημα λογω ελειψης βοηθειας και τωρα δεν υπαρχει ουτε η ομαδα αλλα ουτε και το κολυμβητηριο....
Οσο για το παραπανω βιντεο... πραγματικα με εξεπληξε αρνητικα η αντιμετωπιση της οποιας ετυχε ο κος Αβαρκιωτης ο οποιος ηταν ευγενεστατος και λογικοτατος.
Τα δυο λεπτα πριν παρει το λογο αλλα και οι απαντησεις που ελαβε μετα ειναι αναξια σχολιασμου γιατι
ειναι και αναξια χαρακτηρισμου......

Ανώνυμος είπε...

Η ντροπή και η απόλυτη ξεφτίλα στο μεγαλείο της.

Ανώνυμος είπε...

είπαμε πρώτα ο σκύλος έτρωγε λουκάνικα τώρα θα τρώει κάπαρη στην προκειμένη περίπτωση ποιος είναι ο σκύλος δεν ξέρουμε μάλλον οι δημότες

Ανώνυμος είπε...

ντροπη σε ολους οσους εδιναν ωσ απαντησεις στον κοσμο εξυπνες υποτιθεται ατακες και μαγκικες κουβεντες.τα δημοτικα συμβουλια δεν ειναι για απαντησεις του στυλ ειτε σας αρεσει ειτε δεν σας αρεσει...ντροπη για την συμπεριφορα απεναντι στον κυριο Αβαρκιωτη και μαλιστα καποιος κατα συμπτωση τον εκφωνουσε αλλιως παραποιοντας το ονομα του

Ανώνυμος είπε...

Βασιλακη ριξτους ενα black out να κανουν συμβουλιο με λαμπες θυελης
αλλη φορα...

Ανώνυμος είπε...

Ο απουσιάζων παρών Λυριντζής,και υπεύθυνος τουριστικής ανάπτυξης (!?) του Δήμου,που ζητάει ευθύνες...,τι γνωρίζει¨
Για το κατεστραμμένο και εξαφανισμένο μπαλόνι της Αμφισσας?
Για τη χαβούζα του κολυμβητηρίου της Αμφισσας?
Για το χαλασμένο βιολογικό της Αμφισσας που βρωμίζει τις τουριστικες περιοχές Ιτέας Κίρρας?
Για το εγκαταλελειμένο ΕΠΑΛ?
Για την ασυδοσία των "ψηφοφόρων τους "Ρομά"?
Ας ρωτήσει για πρώτη φάση αυτά μόνο το Δήμαρχό του. Να μάθει δεν θέλει ο κ.καθηγητής?

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ;