Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτη εγκύκλιος του υπ. Οικονομικών στις ΔΟΥ

Απίστευτη εγκύκλιος του υπ. Οικονομικών στις ΔΟΥ Το Δημόσιο θα ζητά αποζημίωση για ηθική βλάβη από όσους δεν έχουν να πληρώσουν

Να αποζημιώνουν την εφορία για ηθική βλάβη θα καλούνται στο εξής όσοι πολίτες έχουν χρέη προς το Δημόσιο σύμφωνα με απίστευτη εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών. Μάλιστα, οι εφοριακοί θα παρίστανται ως συνήγοροι πολιτικής αγωγής σε δικαστήρια ακόμη και αν αυτά εκδικάζουν περιπτώσεις πλημμελημάτων. Σύμφωνα με τις οδηγίες, για χρέη 20.000 ευρώ, η αποζημίωση για... ηθική βλάβη που θα καλείται να καταβάλλει ο φορολογούμενος αγγίζει τα 2.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, το Δημόσιο θα ζητάει και τα ρέστα σε περιπτώσεις χρεών από ΦΠΑ. Να σημειωθεί ότι η εγκύκλιος βασίζεται σε νόμο του 1953.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει επί λέξει η εγκύκλιος της Διεύθυνσης Αναγκαστικής Είσπραξης, οι έφοροι θα πρέπει «να δίνουν εντολή σε υπάλληλο της υπηρεσίας τους να εκπροσωπήσει το Δημόσιο σε παράσταση πολιτικής αγωγής, ζητώντας από το δικαστήριο να επιδικάσει σε βάρος του κατηγορούμενου και υπέρ του Δημοσίου ποσό ως χρηματική αποζημίωση για ηθική βλάβη που υπέστη το Δημόσιο λόγω της προσβολής του κύρους του από τη συμπεριφορά του φορολογούμενου».
 

6 σχόλια:

Π.Λ. είπε...

"ΗΜΕΡΕΣ ΡΩΜΗΣ" ζει η χώρα των "φώτων και του πολιτισμού"!!! Δυστυχώς, και παράλληλα ευτυχώς που η υποκρισία του καθεστώτος σπάει "καρύδια"!!! Για ποιό ΚΥΡΟΣ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ αναφέρεται η εγκύκλιος του ΥΠΟΥΡΓΟΥ???
1.Μήπως αναφέρεται στο κύρος των μέχρι πρότινος αλλά και έως σήμερα εκ των "εξαγγελιών" των καθεστωτικών δημοσιογραφίσκων και των Γκεμπελικών μέσων που λούζουν τους δημόσιους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ από το πρωί μέχρι το βράδυ? και με τις ευλογίες των κυβερνώντων??
2. Μήπως στο ΚΥΡΟΣ των διαπλεκόμενων και κατά κυριολεξία απατεώνων ψευτών πολιτικάντηδων που υφαρπάζουν με κατάφορο ψέμα την ψήφο του λαού και κατόπιν αλλάζουν εν μια νυκτή τις απόψεις τους προκειμένου σταθούν άξιοι των μισθών τους από τους ελιτιστές αυτού του τόπου ...στους οποίους έχουν υπογράψει εκ προοιμίου γραμμάτια ομηρίας??
3. Μήπως στο κύρος των ληστοσυμμοριτών που από την θέση της εξουσίας κατάκλεψαν το κράτος ??
4. Μήπως στο κύρος των άνομων αντισυνταγματικών νόμων που ενώ η δικαιοσύνη αποφαίνεται οι νομοθευτες πολιτικοί του κρατους αγνοούν προκλητικά τις αποφάσεις του??

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΥΡΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ????

Ένα είναι σίγουρο το κράτος και οι κλεπτοκράτες του έχουν εξαπολύσει γενική έφοδο προκειμένου ΠΑΡΟΥΝ ακόμα και το εναπομένον "πινάκιο φακής" .....
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΛΑΒΑΡΟ (ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ)ΑΛΛΑ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!!!


ΣΣ: Θα τολμήσω να κάνω την Πυθία μια και το Καστρί είναι κοντά μας καιόσο να το κάνει κανείς επηρεάζεσαι…εύκολα!!! Θυμηθείτε: Ο Λαός δεν έχει πλέον να χάσει τίποτα.. ενόψει και του νέου φορολογικού φοροκλεφτικού νομοσχεδίου θα δοθεί η χαριστική βολή στην πραγματική οικονομία. Φυσικό αποτέλεσμα θα είναι ότι ο κάθε φορολογούμενος δεν θα μπορεί να πληρώσει τα δυσβάσταχτα, μια και τα έσοδα του θα αρκούν μετά βίας και μόνον για μια έστω αξιοπρεπή διαβίωση…. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???? ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!! Σιγά μην είναι αρκετή η δικαιολογία κάποιων ότι « εγώ κάνω την δουλειά μου»… αναφέρομαι στους υπάλληλους του κράτους που θα εκπροσωπούν αντί μισθού τις ανομες αντισυνταγνατικές εντολές των ΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ……..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΟΜΟΤΗΤΑΣ…ΑΝΔΕΝ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕΣ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ……….. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!
Το απεύχομαι αλλά το νιώθω και εγώ και η Πυθία !!!

Ανώνυμος είπε...

6:39 ΤΑ ΛΕΣ ΑΨΟΓΑ ΕΚΤΟΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ. ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΕΣΤΑ ΠΑΡΑ ΚΑΤΙ. ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ EINAI ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΑΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΑΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΙΚΑΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ. Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ Π.Λ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΣΦΟΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ.
ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.. ..ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

*ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ*

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ Π.Λ. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ! ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ! ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ! ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΟΙΚΑ κ.λ.π. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ..ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ....ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ...ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΙΤΕΣ... ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑΔΕΣ!.... ΑΣ ! ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΦΙΛΕ ΟΤΙΤΟ ΡΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!

ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ "ΤΗΓΑΝΙΤΑ " ΤΙΠΟΤΑ ...ΜΟΝΟΝ ΛΑΔΙ

Ανώνυμος είπε...

η χωρα μας βρισκεται υπο νεα οθωμανικη κατοχη
χρησιμοποιουν το ''χρεος'' για να μας κανουν ολους χρεοσκλαβους
ποινικοποιησαν την κυκλοφορια του χρηματος,την ιδιοκτησια,το αιμα και τον ιδρωτα του κοσμου
ποινικοποιουν την υπαρξη μας
μας τιμωρουν επειδη υπαρχουμε
μας καταδικαζουν γιατι δεν εχουμε να πληρωσουμε αυτα που τα νοσηρα μυαλα τους κατασκευαζουν
λιγα τα ψωμια τους η κοινωνια δεν αντεχει αλλο