Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ! - Η SEABOURN ΠΑΕΙ ΙΤΕΑ!!!


Πολύ ευχάριστα νέα για το λιμάνι της Ιτέας! Το λιμάνι της Φωκίδας με "δόλωμα" τους Δελφούς κατάφερε, μετά την Costa και τη Princess, να προστεθεί στα πρόγραμματα 3 πλοίων της Seabourn το 2013!

Πρώτο θα καταπλεύσει το Seabourn Pride στις 26/4! Λίγες μέρες μετά, στις 5/5 το Seabourn Odyssey θα επισκεφτεί την Ιτέα!! Την επόμενη μέρα, στις 6/5, στο λιμάνι θα δέσει το Seabourn Spirit! Το ίδιο πλοίο κατέπλευσε, δύο φορές και τον Οκτώβριο, στις 21 και στις 30!!

http://vimaiteas.blogspot.gr/
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε ρε γλέντια!!! λεφτά με φούντες!
Προτείνω οι καταστηματάρχες να αυξήσουν 300% τις τιμές τους για τους τουρίστες!

τεχνοκράχτης είπε...

την τρελα που εχεις ρε καρτερια με τα κρουαζιεροπλοια δεν την καταλαβαινω ειλικρινα! Λες και κερδιζει τιποτα η Ιτεα ?! Μολις πατανε το ποδι τους στην πολη μας μπαινουν στο πουλμαν τραβανε προς Δελφους και παλι πισω....

ξυπνηστε Καρτερικοι άλλα ειναι τα προβληματα μας .

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΩΝ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν έρχεται ένα κρουαζιερόπλοιο πληρώνει κάτι για τον ελλιμενισμό του; Πόσα; Σε ποιόν; Λιμενικό Ταμείο; Λιμενική Υπηρεσία; Δήμο;

Μπορεί να φεύγουν οι τουρίστες για τους Δελφούς μιας και εκεί είναι το ενδιαφέρον, κάνουν τη βόλτα τους όμως και στην Ιτέα και κάτι αφήνουν. Είναι έξτρα πελάτες μόνο καλό κάνουν στην αγορά.

Ανώνυμος είπε...

έξτρα πελάτες θα ήταν αν κάθονταν έστω και λίγο στην Ιτέα . Ξυπνάτε ρε ... μας έχουν κάνει απλά το λιμάνι των Δελφών και τίποτε άλλο . Μας εκμεταλλεύονται τα κρουαζιερόπλοια !!!