Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ: Απόφαση στήριξης των Τ.Ε.Ι. και των Παραρτημάτων


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Άμφισσα, 20 Νοεμβρίου 2012

 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Απόφαση στήριξης των Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, Λαμίας και των Παραρτημάτων τους από την Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας»
Απόφαση στήριξης των Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας και Λαμίας και των Παραρτημάτων τους πήρε στη χθεσινή συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Η Εκτελεστική Επιτροπή που αποτελείται από τον Περιφερειάρχη κο Κλέαρχο Περγαντά και τους Αντιπεριφερειάρχες, ύστερα από εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχου Φωκίδας κα Παναγιώτα Γαζή αποφάσισε τη στήριξη των Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας και Λαμίας και τη συνέχιση λειτουργίας των Παραρτημάτων Άμφισσας, Καρπενησίου και Θήβας.
Ειδική μνεία έγινε για το Παράρτημα Άμφισσας του Τ.Ε.Ι. Λαμίας με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε από την προκλητική ενέργεια των 6 καθηγητών πο ζητούν την μεταφορά του στη Λαμία χωρίς να έχει γίνει καμία οικονομοτεχνική μελέτη και χωρίς το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού να ανοίξει τη διαδικασία του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ», σύμφωνα με την οποία θα τεθούν τα προαπαιτούμενα, οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια για τις συγχωνεύσεις Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.
Επιπλέον, οι εργασίες για την ολοκλήρωση του νέου κτιρίου έχουν ξεκινήσει και προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς και το έργο έχει ενταχθεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο Ε.Σ.Π.Α.
Το τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης Άμφισσας, λειτουργεί χωρίς ουσιαστικά προβλήματα, ανταγωνιστικά, με σημαντικό αριθμό εγγεγραμμένων κι ενεργών σπουδαστών. Η δε Γενική Συνέλευση των φοιτητών του, θεωρεί την απόφαση μεταφοράς του καταστροφική για όλους.

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΘΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΙ κ. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ? ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ Ο ΚΑΚΟΣ ! ΑΝΒΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ κ.λ.π. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ! ΑΥΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ! ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΙΩΡΙΣΘΗΚΕΣ ΕΚΕΙ Η ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ {ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ} ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ! ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ !!!