Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΑΥΞΗΣΕΙΣ “ΦΩΤΙΑ” ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ – ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΠΑ



Αύξηση των σημερινών αντικειμενικών τιμών και φορολογική επιβάρυνση των ακινήτων από τον Ιούνιο φέρνει το νέο Μνημόνιο που πρόκειται να κατατεθεί και να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.
Οι αντικειμενικές τιμές των ακινήτων, όπως προβλέπεται, πρέπει να αυξηθούν στα επίπεδα των τιμών που ισχύουν στην αγορά.
Να σημειωθεί πως το Μνημόνιο προβλέπει και άλλες παρεμβάσεις στα ακίνητα, όπως τη θέσπιση ενός ενιαίου φόρου ακινήτων που θα αντικαταστήσει τους σημερινούς φόρους.
Από το Μνημόνιο προβλέπονται ακόμη αλλαγές στο σημερινό καθεστώς του ΦΠΑ με στόχο την απλοποίηση του συστήματος χωρίς να αποκλείεται η θέσπιση ενός ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ, περικοπές στις φοροαπαλλαγές και σε άλλες εκπτώσεις δαπανών που ισχύσουν σήμερα στη φορολογία εισοδήματος.


1 σχόλιο:

Lucky Archer - Λάκης Βελώτρης είπε...

Τώρα να δείτε πως τα ακίνητα Ελλάδος θα πέσουν αφού Ομβάμα ζήτα φόρμα 8938 να δηλώσουν οσα έχουν στην ελλάδα και θα το πωλήσουν να μη πληρώσουν φόρο Ακούτε ελληνάκια ομβαμάκι τώρα θα σας χώσουμε τα μαρμαράκια στα εντεράκια. Που είναι ο Δουκάκης και ο καρλούτσος να σας σώσουν. Οτι κάνατε τον Ιάκωβο στο Λιγονέρι θα το ακριβα πληρώσατε!!!