Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΛΑΡΝΑΚΙ: ΠΤΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΟΜΝΥΩ = ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ Το φάντασμα του “Λαρνακιού’’



Δημοσιοποιούμε σήμερα έγγραφα αλληλογραφίας μεταξύ της Κτηματικής Υπηρεσίας του Νομού Φωκίδας, του Λιμεναρχείου Ιτέας και του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας. Τα εν λόγω έγγραφα, θέμα έχουν την Δικογραφία που σχηματίσθηκε το 2006 με αφορμή δημοσιεύματα της εφημερίδας “ΜΑΙΣΤΡΟΣ’’ για το μπαζωμένο «Λαρνάκι».  Όπως θα γίνει αντιληπτό, με την άποψη οτι ‘’κάτι’’ έχει συμβεί στο Λαρνάκι, είναι  ενήμεροι  όλοι οι περιγραφόμενοι και ή μη τι άλλο, ζητάει ο ένας απ’ τον άλλον τα “σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα’’ ώς αρμόδιου φορέα του θέματος.  Το να είσαι Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου  απο το 2004 και να αγνοείς την Σύμβαση παραχώρησης του 2002 και του 1972, ενώ τον Δεκέμβριο του 2006 σου λένε (με  FAX) ότι δεν έχεις στείλει ακόμα τα  δικαιολογητικά του μπαζώματος και εσύ , μετά απο 7 μήνες να δηλώνεις ενόρκως οτι το Λαρνάκι είναι έτσι όπως τώρα για πάνω από 40 χρόνια, έ, δεν λέει και πολλά!!...   Αντί άλλου σχολιασμού, παραθέτουμε τήν άποψη του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Επίκουρου (4ος π.χ. αίών) την οποία θεωρούμε ότι ενστερνίζονται όλοι οι ακέραιοι και έντιμοι άνθρωποι ανά την υφήλιο. Ακόμη και μέχρι σήμερα. Ακόμη και στην Ελλάδα :


“Ουκ έστι τόν λάθρα τι ποιούντα ών συνέθεντο πρός  αλλήλους είς το μή βλάπτειν μηδέ βλάπτεσθαι πιστεύειν ότι λήσει, κάν μυριάκις επί τού παρόντος λανθάνη. Μέχρι γάρ καταστροφής άδηλον εί καί λήσει.’’

                                                                           Έπίκουρου Κύριαι Δόξαι  (κ.δ.35)


“ Κανένας απ’ αυτούς που κρυφά καταπατούν τα όσα συμφώνησαν μεταξύ τους οι άνθρωποι  ώστε να μή βλάπτουν και να μη βλάπτονται (εννοεί την αποδεκτή ηθική και τους ισχύοντες νόμους της Πολιτείας), δεν είναι δυνατόν να πιστεύει οτι θα μείνει απαρατήρητος, έστω κι άν μέχρι τώρα έχει ξεφύγει χιλιάδες φορές. Γιατί δεν είναι βέβαιο ότι θα ξεφύγει μέχρι το τέλος.’’


ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ


ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΜ. ΤΑΜΕΙΟ


ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1 : Προσφάτως πήραμε γραπτή απάντηση από το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδος ότι κατά τον έλεγχο που έκανε στο αρχείο του δεν διαπίστωσε ύπαρξη ΕΔΕ η οποία να πραγματοποιήθηκε από την υπηρεσία του τον Ιούλιο του  2007 και ότι αγνοεί εντελώς το θέμα. Το ότι υπάρχει το έγγραφο στις 5-7-2007 του Λιμεναρχείου Ιτέας που ζητάει από το Λιμενικό Ταμείο τα έγγραφα νομιμότητας του μπαζώματος, κάτι πρέπει να λέει αλλά δεν θα το διατυπώσουμε εμείς ακόμα.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΛ. ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΛΙΜ. ΤΑΜΕΙΟ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣ “ΚΑΡΤΕΡΙΑ”
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Το ότι αν και παραδίδουν την διοίκηση ο Πρόεδρος και τα μέλη  της Λιμενικής Επιτροπής στις 31 Δεκεμβρίου 2011, πήραν απόφαση κατά πλειοψηφία να ανανεώσουν την σύμβαση παραχώρησης του «νόμιμου» κατ’ αυτούς μπαζώματος του Λαρνακιού. Η απόφαση έχει υπογραφεί από τα μέλη της επιτροπής (μετά από κάποιες επιπλοκές).  Εκκρεμεί απάντηση  του Λιμενικού Ταμείου σε υποβληθείσα αίτηση για τον αριθμό της σχετικής απόφασης και τα πρακτικά από τις 16-11-2011. Παρότι από πληροφορίες γνωρίζουμε ότι το πρακτικό απόφασης έχει υπογραφεί, και ήδη έχουν περάσει 45 μέρες, η αίτηση δεν έχει απαντηθεί  ακόμα. !!!!
Εν τω μεταξύ έχει προηγηθεί η απόφαση του ΚΑΣ.









3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΠΣ !!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ; ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ Ή ΤΗΣ ΥΠΕΡΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ; KAI AN ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΥΠΕΡΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ !, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΡΙΨΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΛΟ ΓΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΝΟΜΙΜΟ» ΜΠΑΖΩΜΑ ΤΟΥ 2007 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΡΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΠΑΖΩΜΑ ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΑΝΕ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΠΑΖΩΜΑ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ; ΑΛΛΑ ΑΣΤΗ ΑΥΤΗ, ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΟΜΩΣ; ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΗΞΕΡΑΝ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ;
ΜΥΣΤΗΡΙΟ ????????? ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΖΩΜΕΝΟΥ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΦΟΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ; ΠΩ ! ΠΩ ! ΜΠΟΧΑ !!!!!!!!!!!
KAI H ΚΑ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ; ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ (ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΠΑΝΤΑ) ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ.
ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ !!!!!!! ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!!!!!!!!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ, Η ΚΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΤΟΤΕ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΟΡΚΑ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ , Ή ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΠΑΖΩΜΑ. ΔΕΝ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ. Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΖΩΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΣ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΨΕΥΔΟΡΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ. ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΟΙ, ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΟΤΙ Η ΠΕΙΝΑ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

καταλαβαμε! να δουμε τι αλλο θα προκυψει